75-річна Алла Пугачова вперше з’явилась на публіці без перуки

15.06.2024   22:30    416

Легендарна співачка Алла Пугачова завжди любила пишні зачіски та яскраві образи.

В молодості вона мала пишне руде волосся, яке зазвичай завивала в локони і робила пишний начос. Втім, з роками волосся Пугачової стало рідким і тонким. Саме тому співачка почала використовувати перуки.

Як живе Пугачова за кордоном

Алла Борисівна не ховає своє власне волосся під штучним. Артистка використовує спеціальні накладки, які доповнюють її натуральне волосся. Ці накладки зроблені з матеріалів високої якості і взагалі не відрізняються від натурального волосся. Саме тому зачіски Пугачової завжди виглядають дуже натуральними і гарними.

Останні новини:  Наомі Кемпбелл продемонструвала фігуру в білосніжному штанному костюмі

Пугачова ніколи не приховувала, що носить накладне волосся. Втім без нього співачку неможливо ніде побачити. Єдине місце, де Примадонна може зняти перуку – її власний дім.

Нещодавно максим Галкін у своєму Інстаграм-блозі опублікував домашнє фото Алли Борисівни, яке зробила їхня донька Ліза. На цьому знімку співачка була у домашньому легкому костюмі, без макіяжу та перуки.

Останні новини:  Відома співачка на тлі чуток про роман із Даніелем Салемом розкрила, які між ними стосунки

Так, на фото видно, що справжнє волосся Пугачової дуже тоненьке, рідке і позбавлене об’єму. Втім, навіть з такою зачіскою Алла Борисівна має дуже гарний вигляд.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)




Це відмітили і користувачі Мережі. Ось, що пишуть фоловери:

  • “Прекрасно виглядає. Молодець”;
  • “Алла виглядає чудово на свій вік”;
  • “Шикарна жінка”;
  • “Наче помолоділа!”.
Останні новини:  Олександр Пономарьов поділився рідкісними кадрами з прийомною донькою

Варто відзначити, що серед зірок шоу-бізнесу є багато тих, хто використовує штучне волосся. Найчастіше таким чином жінки хочуть вберегти власне волосся від постійних укладок, засобів фіксації, фенів та гарячих плойок. Та є й ті, хто користується накладками, чи перуками, щоб прикрити своє тонке волосся. Так, до речі, робить й українська співачка Тіна Кароль.


odnaminyta.com