4 українські зірки, які зробили пластичну операцію, але ніхто не помітив

28.06.2024   08:00    308

Багато людей вважають, що пластичні операції дуже змінюють зовнішність людей і часто в грішу сторону. Дійсно, існують безліч прикладів того, як пластика спотворювала зовнішність пацієнтів. Втім, пластичні операції були вигадані для того, аби навпаки, робити людей красивими.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є немало тих, хто зробив вдалу пластику, при цьому багато селебріті це приховують.

Ольга Мартиновська

Відома кулінарка та суддя шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська зробила блефаропластику – операцію з видалення надлишку шкіри і жирової тканини з нижнього і верхнього повіка. Така операція дозволяє прибрати мішки під очима та навісше повіко і робить погляд більш відкритим.

Останні новини:  Неля Шовкопляс вперше розповіла про проблеми у шлюбі

Українські зірки, які тамно зробили пластику: Ольга Мартиновська

Мартиновська про свою операцію розповіла лише 1 раз у своєму Інстаграм-блозі. Кулінарка показала фото до та після операції і зізналася, що дуже задоволена результатом.

Софія Ротару

Як виглядає Софія Ротару у 76 років

76-річна українська співачка Софія Ротару має приголомшливий вигляд. Артистка завжди була дуже вродливою, а зараз виглядає мінімум на 20 років молодше. На її обличчі практично немає зморшок. Звісно, справа тут не лише у гарній генетиці та догляді за собою. Софія Ротару, очевидно, робила підтяжку обличчя, а також блефаропластику, як і Ольга Мартиновська.

Останні новини:  Анжеліка Терлюга у хижому монокіні похизувалася спортивним тілом біля басейну

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль завжди виділялася своєю яскравою природною красою. Серйозних пластичних операцій артистка не робила. Втім, співачка змінила форму і дещо збільшила розмір губ.

Тіну Кароль запідозрили в пластиці

Якщо подивитися її архівні фото та порівняти їх з новими знімками, різниця дуже помітна.

Даша Квіткова

Незвичайний образ Квіткової для фотосесії

Блогерка Даша Квіткова тримає у секреті той факт, що робила пластику бюсту. Після народження сина блогерка наважилася на операцію. Даша не збільшувала форми, а зробила підтяжку та удосконалення форми бюсту.





odnaminyta.com

Останні новини:  Антін Мухарський розповів, чому не може зустрітися з дітьми від путіністки Сніжани Єгорової