У мережі показали курку, що вивчила букви, цифри й кольори

02.07.2024   15:30    796

Курка з Британської Колумбії (Канада), яка без проблем розпізнає цифри, літери та кольори, потрапила у Книгу рекордів Гіннеса. Про це повідомляє газета Nanaimo News Bulletin. Хазяйка пташки Емілі Керрінгтон, ветеринарка з острова Габріола, купила п’ять курей породи гілайн минулого року, щоб мати домашні яйця. Однак незабаром жінка задля розваги почала вчити своїх вихованців розпізнавати літери та цифри на магнітах.

Останні новини:  Кіт у костюмі панди зарядить гарним настроєм будь-кого

«Вони мали клювати тільки ту цифру чи букву, яку вивчили, при цьому ігноруючи інші. Навіть якщо додам цілу купу невідомих символів, вони все одно впораються зі своїм завданням», — розповіла ветеринарка (пише focus.ua).
Зараз Емілі хоче, щоб її кури поборолися за титул Книги рекордів Гіннеса в номінації «Найбільша кількість трюків, виконаних за одну хвилину». Наприклад, одна з її фавориток, яку звуть Лейсі, стала беззаперечним переможцем зграї, правильно визначивши шість букв, цифр та кольорів за одну хвилину.
Враховуючи специфічний характер трюків, представники Книги рекордів Гіннеса навіть створили спеціальну категорію для Лейсі — найбільша кількість ідентифікацій, зроблених куркою за одну хвилину.
Каррінгтон, яка розповідає про тренування своїх підопічних на YouTube-каналі The Thinking Chicken, зізналась, що безмежна радіє цим дивовижним успіхам.
«Курка — дуже недооцінена істота. Багато хто вважає, що вони дурні. Але, можливо, після цього ви подивитесь на інших тварин й подумаєте: насправді вони розумніші, ніж я думав», — додає Емілі Керрінгтон.

Останні новини:  У РФ спиртовий завод визнали екстремістською організацією