Яблуні з грушами будуть плодоносити до холодів, якщо зробите ці прості дії

08.05.2024   00:20    451

Підгодовуючи городні рослини, не забувайте і про садові дерева. Адже їм також потрібні поживні речовини для правильного росту та гарного плодоношення.


Сьогодні ви дізнаєтесь про корисне добриво для яблуні та груші, яке треба внести у ґрунт навесні. Після формуючої обрізки дерева необхідно обробити від хвороб.

Для цього найкраще використовувати  препарати, що містять мідь. Наприклад, звичайний мідний купорос. Розводимо добриво згідно дозуванням, зазначеним у інструкції та обприскуємо яблуні та груші.

Останні новини:  Що потрібно їсти вашому знаку зодіаку, щоб почуватися чудово і бути в формі
Яблуні з грушами будуть плодоносити до холодів, якщо зробите ці прості дії

Слід пам’ятати про те, що подібну процедуру рекомендується проводити у вечірній час або в похмуру погоду за відсутності яскравого сонця, при цьому необхідно використовувати необхідні засоби індивідуальної захисту.



Другим етапом стане підживлення плодових дерев. Ні для кого не секрет, що навесні всім рослинам потрібен азот. Саме цей елемент стимулює зростання коренів та зеленої маси, зміцнює імунітет та сприяє закладання зав’язей. Для внесення добрива пристовбурне коло необхідно спочатку злегка розпушити, а потім полити дерево наступним розчином: 1 столову ложку сечовини додаємо у відро теплої води та ретельно перемішуємо.

Останні новини:  Які народні засоби здатні прискорити зростання розсади перцю та томатів
Яблуні з грушами будуть плодоносити до холодів, якщо зробите ці прості дії

Якщо ви мешкаєте в середній смузі, внести таке підживлення слід наприкінці квітня-початку травня. У будь-якому випадку це потрібно зробити за 2-3 тижні до початку цвітіння.



Обов’язково спробуйте підживити свої плодові дерева навесні за нашими простими та перевіреними рекомендаціями і побачите, який фантастичний врожай яблук та груш отримаєте на вашій садовій ділянці. Щедрого вам врожаю!

Останні новини:  Засіб для прибирання, що очистить диван від стійких плям


noviydoctor.com