В Україні з'явився новий компактний електрокросовер Hyundai: комплектації та ціни

08.05.2024   10:31    958

Hyundai оголосив ціни на новий компактний електрокросовер Kona Electric в Україні. Модель стане доступною у трьох комплектаціях на вибір.


Про це розповіли на сайті Hyundai, інформує novyny.pro.

Hyundai Kona випускається з 2017 року. Це компактний кросовер, який пропонується з гібридною або повністю електричною силовими установками.

У 2023 році дебютувало друге покоління кросовера. Модель стала технологічнішою за попередника.

Дизайн

Попереду Hyundai Kona Electric розташована роздільна оптика з тонкою світлодіодною смугою, під якою розташовані великі фари. Електрична версія відрізняється закритою решіткою радіатора. Ззаду також розміщена роздільна оптика з тонкою світлодіодною смугою, під якою є великі ліхтарі. Крім цього можна побачити компактний спойлер.



Габарити Hyundai Kona Electric:

  • довжина – 4355 мм;
  • ширина – 1825 мм;
  • висота – 1575 мм;
  • колісна база – 2660 мм.
Останні новини:  Гібридні кросовери Kia Sorento оновилися – ціни вже відомі

На вибір запропонують кілька кольорів кузова електрокросовера. Також покупці зможуть замовити модель з різними варіантами колісних дисків діаметром 17 або 19 дюймів.



Інтер’єр та оснащення

В інтер’єрі розташовані два 12,3-дюймові дисплеї. Один з них є панеллю приладів, а другий відповідає за інформаційно-розважальну систему.

Внутрішнє оздоблення виготовлене з екологічних матеріалів. Покупцям запропонують декілька варіантів оформлення інтер’єру.

Усередині передбачено велику кількість відсіків для зберігання речей. Також є кілька підсклянників.

Новинка отримала функцію Vehicle-to-Load, яка дозволяє заряджати електронні гаджети, навіть коли автомобіль вимкнено. Крім цього, до списку оснащення входять просунуті системи допомоги водієві.

Останні новини:  Автомеханік розкрив секрет, що подовжує термін служби ременя ГРМ

Характеристики та комплектації

Базовий Hyundai Kona Electric Standart оснащений електромотором потужністю 156 к.с. і 255 Нм крутного моменту. Він живиться від акумуляторної батареї місткістю 48,4 кВт·год. Запас ходу складає 377 км на одному заряді.

Також доступна модифікація Long Range з електромотором потужністю 218 к.с. і 255 Нм крутного моменту. Його живить акумуляторна батарея місткістю 65,4 кВт·год. Запас ходу складає 454 км на одному заряді.

Hyundai Kona Electric Long Range може розганятися від 0 до 100 км/год за 7,9 секунди. Максимальна швидкість становить 172 км/год.

Останні новини:  Комфортні та потужні: Японія передала ЗСУ 100 позашляховиків Mitsubishi Type

До базової комплектації Dynamic входять світлодіодні фари, 17-дюймові колісні диски, сидіння з тканини та підігрів передніх сидінь. Ця версія обійдеться в 1 396 300 грн.

Комплектація Elegance пропонує світлодіодні фари Bi-LED, 17-дюймові колісні диски, сидіння з екошкіри та тканини та систему кругового огляду. Вартість цієї модифікації складає від 1 497 500 грн.

Топова комплектація Top має проєкційний дисплей, 19-дюймові колісні диски, сидіння з екошкіри та преміальну аудіосистему BOSE з 6 динаміками. Ця версія обійдеться в 1 573 800 грн.

Hyundai Kona Electric надійде у продаж в Україну найближчими місяцями. Модель вже доступна для попереднього замовлення.


autotheme.info