Шик і епатаж: дебютував новий Rolls-Royce Cullinan 2024 (відео)

07.05.2024   22:15    985

Кросовер Rolls-Royce Cullinan змінився зовні й став сучаснішим всередині. Для моделі пропонують оригінальні варіанти внутрішнього оздоблення.

У Великій Британії презентовано новий Rolls-Royce Cullinan Series II. Найрозкішніший у світі кросовер пройшов модернізацію. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Rolls-Royce.


Rolls-Royce Cullinan, Rolls-Royce Cullinan 2024, новий Rolls-Royce Cullinan, кросовер Rolls-RoyceFullscreen
Кросовер оснастили 23-дюймовими дисками
Фото: Rolls-Royce

Новий Rolls-Royce Cullinan 2024 упізнається за зміненим дизайном передньої частини. Решітка радіатора не лише оновлена, але й оснащена підсвіткою. Фари доповнили Г-подібними ходовими вогнями. Також змінили бампери, причому в версії Black Badge вони агресивніші на вигляд. Стандартними стали 23-дюймові диски.





У салоні Rolls-Royce Cullinan Series II встановили покращені віртуальний щиток приладів та тачскрін мультимедіа. До того ж, розширили палітру варіантів внутрішнього оздоблення. Можна обрати шкіру яскравих епатажних кольорів, дерево або карбон, а також тканину зі складним вишиваним візерунком, який нараховує 2,2 мільйона швів.

салон Rolls-Royce Cullinan, Rolls-Royce Cullinan 2024, новий Rolls-Royce Cullinan, кросовер Rolls-RoyceFullscreen
Кросоверу оновили панель приладів і мультимедіа
Фото: Rolls-Royce
салон Rolls-Royce Cullinan 2024, Rolls-Royce Cullinan, новий Rolls-Royce Cullinan, кросовер Rolls-RoyceFullscreen

Новий Rolls-Royce Cullinan 2024 зберігає під капотом 6,75-літровий V12 твін-турбо та 8-ступінчастий автомат. Двигун розвиває 571 к. с. у стандартній модифікації та 600 сил – в Black Badge.

Останні новини:  Штурм перетворився у пекло: на Харківщині росіянам влаштували "карусель". Відео