Наступають в «сараях»: окупанти вигадали нову броню для танка

07.05.2024   16:21    314

Окупанти не лише живуть в сараях, а й почали втілювати свою улюблену архітектуру на полі бою. На окупованих територіях помітили танки-сараї, котрими росіяни хочуть оминути українські атаки.

Наступають в «сараях»: окупанти вигадали нову броню для танка


Танк-сарай повністю додатково заброньований суцільною конструкцією з металевих листів, котрі захищають танк від різного виду снарядів. Броня має такий вигляд: металева сітка – металевий лист – динамічний захист – основна броня танка.

Останні новини:  НПЗ на Кубані призупинив роботу після атаки дронів

Таким чином окупанти хочуть захистити свою техніку як від підриву на міні, так і від українських від FPV-дронів. І хоча на перший погляд танк обшитий добре, але вже буди випадки, коли навіть такий захист не вберіг техніку окупантів.



Наступають в «сараях»: окупанти вигадали нову броню для танкаІ це ставалось попри те, що вони були з мінними тралами, найчастіше помічено використання ножового трала типу КМТ-6 або КМТ-8.

Останні новини:  В Росії спалахнула пожежа в аеропорту

Водночас черговий зразок оснащений вже катковим мінним тралом типу КМТ-5 або КМТ-7. Різниця між ними полягає у тому, що задача ножового трала – відкинути міни у боки, а каткового – викликати їх передчасну детонацію під вагою трала.



Хочемо наголосити, що такі танки-сараї ворог не використовує, як засіб ураження, адже на всіх наявних відео жодного разу не було помічено, щоб захищенні таким чином машини вели вогонь з гармати.

Останні новини:  Росія збільшила витрати на іноземних "журналістів" - ЦНС


wheel-news.com