На дорожніх тестах уперше помічено новий мінівен BYD M6: він отримає гібридний двигун

27.05.2024   23:00    15

Як стало відомо, компанія BYD працює над черговою новинкою. Цей проект уже вийшов на стадію дорожніх випробувань, що підтверджується відповідними шпигунськими знімками, які вже з’явилися в Мережі.

На тести автомобіль відправлено без маскувального камуфляжу, тому можна розглянути низку ключових деталей. Зовні він сильно нагадує Song Max.

На представлених у мережі зображеннях видно, що кермо в автомобіля розташоване праворуч. З цього можна зробити висновок, що тестується експортна варіація моделі.

Останні новини:  В Україні презентували черговий комунальний автомобіль

Зовнішній вигляд BYD M6, як уже говорилося вище, продовжує дизайн Song Max, особливо в оформленні фар головного світла, які повністю копіюють оптику Song Max. Між ними навіть така сама вставка з хрому проходить. По її центру розміщено логотип BYD. Повітрозабірники по обидва боки стали більшими, а дизайн – більш химерним (фото: autohome.com.cn).

Останні новини:  Новий Renault Duster неприємно здивував ціною

BYD M6

Профіль теж має схожість із прототипом. Задня частина автомобіля також перегукується з Song Max, хоча ліхтарі набагато більші, а по центру через них проходить хромована декоративна смуга. Загальний дизайн відповідає позиціонуванню сімейства MPV. На задній панелі нового автомобіля можна побачити логотип Pure tram type і BYD M6.

Габарити становлять 4710х1810х1880 мм, а колісна база дорівнює 2785 мм. Характеристики суто електричної версії поки що невідомі. Однак Song Max використовує гібридну систему живлення, що підключається, а час автономної роботи 51 і 105 км. Вона складається з атмосферного двигуна на 1,5 літра і одного електромотора.


avtosota.com

Останні новини:  Honda Civic Si оновився: йому доопрацювали шестиступінчасту “механіку”