Mercedes-Benz засвітив унікальний інтер’єр оновленого GLE

27.07.2024   11:00    20

Фотошпигунам попалися прототипи в русі, і салон вдалося сфотографувати без маскувальної плівки. Обійдеться без революції – Mercedes-Benz продовжить розвивати концепцію з об’єднаними в кластер екранами віртуальної панелі приладів і медіасистеми. Однак монітори стануть більшими, а перед пасажиром може з’явитися окремий тачскрін: схоже, GLE отримає менш елегантний аналог системи Hyperscreen.

Актуальний Mercedes-Benz GLE випускається з 2018 року, а на початку 2023 року кросовери пережили перший рестайлінг. Тепер у процесі друга, більш глобальна, модернізація. Дизайн екстер’єру оформлять у дусі електрокросовера EQS SUV, на що натякає характерна форма решітки радіатора і світловий підпис фар. А ось формування зовнішніх панелей не зміниться.

Останні новини:  Експерти розповіли, чи справді олива в механічній коробці передач не потребує заміни

Motor.es
Motor.es
Motor.es

У салоні залишиться блок аналогових клавіш, від чотирьох повітропроводів по центру відмовляться на користь двох. Кермо з трьома спицями запозичене у E-Класу серії W214. Щодо силових установок очікуються еволюційні апгрейди: напевно найбільше зміняться заряджаємі гібриди, а помірні гібриди отримають незначні доопрацювання. У найближчий рік оновлений GLE навряд чи вийде на ринок.

Черговий рестайлінг Mercedes-Benz GLE може бути відповіддю на спад продажів електричних моделей. Замінити вдалий кросовер “чистим” електрокаром у доступному для огляду майбутньому не вдасться, тож вирішено інвестувати в точкові апгрейди, щоб модель не застарівала. У Європі двічі оновлений GLE чекають до другої половини 2025 року.

Останні новини:  BMW і Toyota спільно розроблятимуть електромобілі на водні



nnews.com.ua