Honda Civic Si оновився: йому доопрацювали шестиступінчасту “механіку”

26.07.2024   19:00    19

Відтепер ця модель – ексклюзив, оскільки вона залишилася останньою в сімействі Civic зі зв’язкою турбомотора і механічної коробки передач. Останню з оновленням модернізували, поліпшивши роботу системи узгодження обертів при перемиканнях. З рестайлінгом змінився і дизайн “зарядженого” Сівіка: він обзавівся новою радіаторною решіткою, іншим переднім бампером і задніми ліхтарями з іншою графікою. Старт продажів у США намічений на серпень, ціни стартують з 29 950 доларів.

Рестайлінг пройшов за тим самим сценарієм, що й у звичайного Civic. Впізнати оновлену модель можна за малюнком радіаторної решітки – замість горизонтальних планок тепер стільники, а сама решітка злегка збільшилася в розмірах. Форми стали більш незграбними, через що Civic Si має ще агресивніший вигляд.

Останні новини:  Компанія Renault створила стильний електромод із класичного купе моделі 17

Honda
Honda
Honda
Honda

У Honda перераховують поліпшення, які не помітні оку: в кузов інтегрували підсилювачі порогів і середніх стійок, а також переналаштували підвіску, що позитивно позначилося на “драйверському” характері автомобіля.

У рух Honda Civic Si приводить “турбочетвірка” 1.5 потужністю 206 кінських сил. Коробка передач – шестиступінчаста “механіка”. Що стосується стандартного Civic, то з оновленням він отримав гібридну модифікацію e: HEV. Силова установка тут складається з бензинового двигуна об’ємом 2,0 літра, що працює за економічним циклом Аткінсона, двох електромоторів, літій-іонної батареї і трансмісії з фіксованим передавальним числом. ДВЗ у звичайного Сівіка атмосферний, що робить Civic Si ексклюзивом із турбомотором.




Крім усього перерахованого, оновлений Honda Civic Si обзавівся кількома додатковими інформаційними блоками на цифровій панелі приладів: це шкали прискорення і бічних перевантажень, а також інідікатор, що підказує оптимальний момент для перемикання передачі.

Останні новини:  На продаж виставили унікальний український спорткар Proteros Blade Nagual

Порівняно з дорестайлінговим Civic Si новинка подорожчала несуттєво – надбавка склала 850 доларів.



nnews.com.ua