Від жовтих плям не буде й сліду: потужні домашні засоби для миття унітаза

17.04.2024   01:00    244

Простий та ефективний спосіб навести лад.

Через деякий час після покупки сидіння для унітаза починає жовтіти й на ньому з’являються непривабливі плями. Це може бути викликано безліччю різних факторів.


Волога, вапняний наліт, краплі сечі, хімічні засоби для чищення та рідкісне прибирання сприяють появі жовтих плям на сидінні та непомітно ушкоджують поверхню.

Останні новини:  Чому не можна зрізати тюльпани, які перецвіли

Спроба очистити сидіння унітаза магазинними засобами може лише погіршити його стан. Тому, як і у випадку з позбавленням від неприємного запаху, варто спробувати прості, але ефективні домашні методи.

Як позбутися жовтих плям на унітазі

Перший спосіб – зробити оцтовий компрес. Це дешевий та простий метод, завдяки якому плями швидко зникнуть. Просто змішайте теплу воду й оцет у співвідношенні 1:1, а для більш делікатних матеріалів – змішайте 1 частину оцту з 2 частинами води. Змочіть у суміші паперові рушники та прикладіть їх до місць найбільшого забруднення. Через 30 хвилин зніміть їх та вимийте сидіння.



Ще один перевірений метод – приготувати пасту із соди з лимонною кислотою. Змішайте обидва інгредієнти, додавши трохи води, щоб одержати густу пасту. Потім круговими рухами розподіліть пасту сидінням унітаза. Через деякий час змийте теплою водою пасту і готово.



Під час збирання не забувайте використовувати захисні рукавички та добре провітрювати приміщення.

Останні новини:  5 причин зробити чорний педикюр і чому це відмінний вибір для відкритого взуття