У Севастополі окупанти почали розміщувати ППО поряд з житловими будинками, — "Атеш" (Відео)

16.04.2024   08:23    1268

15 квітня місцеві пабліки повідомили про звуки вибухів у Севастополі. Росіяни відразу перекрили Кримський міст, підняли у повітря штурмову авіацію і гелікоптери. Спочатку РФ заявила про атаку ракетами Storm Shadow і нібито успішну роботу ППО, а згодом “окупаційна” влада зауважила, що це були військові навчання.


Партизанський рух українців і кримських татар “Атеш” у понеділок, 15 квітня, виявили системи російських ППО у Севастополі, які окупанти розмістили біля будинків мешканців міста та на околицях і у передмісті. Про це повідомляє “Атеш” у власному телеграм-каналі.





“Росіяни не соромляться розміщувати ракетне озброєння безпосередньо біля будинків місцевого населення, чим наражають їх на небезпеку”, — кажуть партизани.

Останні новини:  У Києві на окружній дорозі перекинулася вантажівка: ледь не загинула жінка-пішохід (відео)
Fullscreen
Фото: Скріншот

Як зазначають “атешівці”, таких точок дислокації ППО вже знайдено декілька, однак точні координати і детальнішу інформацію рух спротиву передав безпосередньо відповідним українським спецслужбам.

“Так званий “російський світ” приносить лише смерть, репресії та руйнування. Кримчани виступають проти російської окупації та активно борються за свою свободу у лавах “Атеш”, — наголосили українські патріоти.

Останні новини:  У ЗСУ показали, як "ставлять на ноги" американські гаубиці М777 (відео)