У Києві на окружній дорозі перекинулася вантажівка: ледь не загинула жінка-пішохід (відео)

01.05.2024   08:45    689

У вівторок, 30 квітня, в Києві внаслідок дорожньо-транспортної пригоди перекинулася вантажівка. На щастя, ніхто не постраждав, хоча поруч проходила жінка.

Про це повідомила Патрульна поліція Києва. Правоохоронці зазначили, що через ДТП від Одеської площі та в напрямку Жулянського шляхопроводу суттєво ускладнено рух транспорту.


“Водій вантажного автомобіля DAF не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з кермуванням і наїхав на електроопору. Транспортний засіб здійснив некерований рух і перевернувся на тротуар”, — пояснили патрульні поліцейські.

Останні новини:  Мешканець Рівненщини "спіймав на камеру" бобра, який чимчикує по справах (ВІДЕО)

На відео правоохоронців видно, що транспорт ледь не вбив жінку, яка проходила поруч, поспішаючи до пішохідного переходу.



Окрім того, патрульні перевірили у водія наявність усіх документів і встановили, що керманич не має дійсного страхового поліса.

Тож патрульні винесли на водія постанову за статтею про кермування транспортним засобом без відповідних документів і склали протокол за порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП.

Останні новини:  Біля берегів Австралії рибалки з коптера зняли на відео зустріч величезного морського крокодила і акули (ВІДЕО)

“Будьте відповідальними та не порушуйте правил дорожнього руху”, — наголосили в Патрульній поліції Києва.