Toyota випустила новий 7-місний мінівен з повним приводом

25.04.2024   09:31    339

У Китаї стартував продаж нового мінівена Toyota Granvia 2024 року. Автомобіль запропонували за ціною від 299 800 юанів (1 636 000 грн за актуальним курсом).


Японська модель виділяється величезною кількістю налаштувань. Наприклад, усі задні сидіння з салону можна легко видалити. Кожне посадочне місце оздоблене шкірою, а електрорегульовані двері доповнюються захистом від защемлення.

Останні новини:  DeLorean і Ford GT повертаються у вигляді електромобілів: Lynx Motors показав ефектні концепт-кари

Toyota Granvia комплектується тільки гібридною установкою, яка базується на 2,5-літровому “атмосферному” двигуні, пише Wheel News. Його максимальна віддача сягає 189 к.с. У комплекті з ним йдуть безступінчастий варіатор і кілька електромоторів, що забезпечують підключення всіх осей.



Кількість опцій, доступних із Granvia, суттєво змінюється залежно від типу обраної комплектації. Так, мінівен оснащується 4,2- або 12,3-дюймовими екранами на місці панелі приладів, 10,25- або 12,3-дюймовими тачскрінами, проєкційним дисплеєм на 10 дюймів, функцією автоматичного відчинення всіх бокових дверей, безключовим запуском двигуна та іншими опціями. У топовій версії з’являється ще один монітор на 11,6 дюйма, який розміщується ззаду. Тут же передбачаються елементи управління кондиціонером і окремі повітродуви.



Ця японська модель призначається тільки для китайського ринку.

Останні новини:  Volkswagen знову оновив хетчбек ID.3


autotheme.info