Топ-5 компактних хетчбеків 2024 року

25.04.2024   15:03    358

Хоча потужні кросовери та великі позашляховики зараз на піку популярності, невеликі хетчбеки у класі суперміні залишаються найпродаванішими авто в Європі. В останні роки з’явилось чимало цих авто, хоча у рейтингу представлені і моделі попередніх років випуску.

Наприклад, впізнаваний для багатьох Renault Clio став переможцем рейтингу найкращих суперміні 2024 року. Рейтинг склали фахівці з видання autocar.co.uk.

Останні новини:  Mitsubishi представила абсолютно новий позашляховик Pajero Sport

Друге місце отримав Seat Ibiza — один із перших невеликих хетчбеків Volkswagen Group на базі MQB. Автомобіль добре обладнано, ним зручно керувати, а співвідношення ціни та якості просто на висоті. І це все разом з сучасним дизайном дозволяє автомобілю посісти другу сходинку у рейтингу.

Третє місце отримала Skoda Fabia. Вона уже не така дешева, як колись, але і значно краще обладнання. Салон має аргономічний дизайн, автомобіль оснащений простими двигунами, які легко обслуговувати та ремонтувати. Авто найкраще підходить як практичний варіант для міста, але якщо ви цінуєте такі технології, як функції безпеки, системи допомоги водію та сенсорний екран, будьте готові доплатити.



Решта 7 переможців рейтингу виглядають так:

Останні новини:  Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів

Volkswagen Polo;

Hyundai i20;

Dacia Sandero;

Toyota Yaris;



Peugeot 208;

Audi A1;

Mini Electric.


newsauto.com.ua