Skoda оголосила старт прийому замовлень на оновлену Fabia

24.04.2024   22:31    686

Skoda Fabia 2024 року отримала новий мотор і цифрову приборку в базі

З оновленнями 2024 року чеський автовиробник розраховує наростити продажі свого суперміні, щоб не відставати від однокласників.

Експерти проведений апгрейд Skoda Fabia називають переглядом модельного року, а не повноцінним рестайлінгом у середині виробничого циклу. Оновлена Fabia доступна у звичних комплектаціях SE Comfort, Color Edition, SE L і Monte Carlo.

Останні новини:  Новий Toyota C-HR та всі його сюрпризи

У базовому виконанні замість аналогової приборки тепер використовується віртуальна з дисплеєм на 8 дюймів. Мультимедіа теж нова, з дисплеєм, що підріс до 8,25 дюйма.

Також у переліку штатних опцій тепер заявлені система розпізнавання дорожніх знаків, можливість під’єднання смартфона і підписка на систему Skoda Care Connect терміном на три роки.



Варіант SE L отримує 10,25-дюймовий екран водія Virtual Cockpit, тонування, задні фари на світлодіодах, дверні пороги зі значком Fabia та інше. Топовий варіант Monte Carlo вирізняється затемненим оздобленням і колісними дисками на 17 дюймів із ромбовидним огранюванням.

Останні новини:  Від 24 900 євро: електрифікований хетчбек Lancia Ypsilon розкрив усі подробиці

А ще на «Фабіа» 2024 року передні крісла йдуть із поперековою підтримкою. Схеми оформлення інтер’єру теж переглянули. Це може бути варіант Studio для SE Comfort із сірою тканиною, Lodge для SE L, Loft для Color Edition і Monte Carlo для топової комплектації.



Skoda Fabia 2024

Оснащується Fabia 2024 новим 114-сильним бензиновим мотором EVO2. Він зайняв місце колишнього літрового трициліндрового 108-сильного двигуна TSI. Трансмісія – 6МКПП або 7-ступінчастий DSG.

Останні новини:  Нові правила перереєстрації авто в Україні

Ціни на оновлену Fabia починаються від 19 730 фунтів стерлінгів (24 550 доларів). Максимальний цінник – 22 965 фунтів стерлінгів (28 600 доларів).

avtosota.com