Renault Duster став на виробництво в Туреччині

27.04.2024   17:14    620
Презентація нового Renault Duster для Туреччини відбулася в Стамбулі 25 квітня 2024 року.

Новий Renault Duster виготовлятиметься на автомобільних заводах Bursa Oyak Renault і в майбутньому експортуватиметься в різні країни світу. Варто відзначити, що кросовер Duster продається в Україні під саме маркою Renault, а отже в майбутньому українським водіям можна чекати на нове покоління. 


Що змінилось? 

Renault Duster 2024 року

 

Новий Renault Duster відрізняється від Dacia Duster лише решіткою радіатора з написом Renault і ромбовидним логотипом на кермі. Двигуни та приводи однакові. За повідомленнями, бронювання новинки запрацює в Туреччині наприкінці травня, але цін поки не оголошено. 



 

Останні новини:  Назвали 7 ознак проблемного автомобіля

Renault Duster 2024 року



Новий Renault Duster базується на платформі CMF-B, яка також використовується в моделях Clio, Captur і Arkana. Однак Dacia/Renault використовує тут спрощену версію. Платформа CMF-B пропонує різні варіанти двигунів, включаючи повний бензиновий гібрид, м’який гібрид 48 В і мотор на зрідженому газі. 

Як і Dacia, новий Renault Duster має довжину 4,34 метра. У порівнянні з попереднім поколінням об’єм багажника збільшено до 594 літрів, а в салоні – близько 29 літрів.  

Під капотом 

 

Renault Duster 2024 року

Новий Renault Duster буде доступний з трьома різними двигунами, але без дизеля.  

Останні новини:  Коли варто реставрувати турбіну

Найбільш ефективним є повний гібридний привід E-Tech потужністю 145 к.с. з автоматичною коробкою передач. Зазначається, що модель має середні витрати палива 5 л/100 км і викиди CO2 114 г/км. Він не тільки може працювати в електричному режимі, але також може здійснити процес запуску в електричному режимі. 

 

Renault Duster 2024 року

Renault Duster також доступний з удосконаленим 1,2-літровим м’яким гібридним бензиновим двигуном потужністю 130 к. с. і системою приводу 4×4 у поєднанні з 6-ступеневою механічною коробкою передач. 3-циліндровий бензиновий двигун з турбонаддувом доповнюється 48-вольтовою батареєю ємністю 0,8 кВт-год, що забезпечує приблизну економію палива та додатковий крутний момент для більш плавної їзди. Ця версія має середнє споживання 6 л/100 км і викиди CO2 136 г/км. 

Останні новини:  Найнадійніші моделі бренду JAC на вторинному ринку

 

Renault Duster 2024 року

Новий Renault Duster оснащений новою системою YouClip, яка складається з 6 точок кріплення, розташованих у різних місцях салону (передня консоль, центральна консоль, багажник). YouClip дозволяє кріпити аксесуари, розроблені Renault спеціально для автомобіля, такі як тримач для планшета, тримач для смартфона або тримач 3-в-1, який поєднує в собі підстаканник, гачок і лампу. 


motorcar.com.ua