М’який гібрид та 255 к.с. потужності: у BMW у Китаї нова модель

25.04.2024   11:00    324

BMW оновила моделі i4 і 4 Series Gran Coupe, додавши стилістичні зміни, нові фари та останню версію інформаційно-розважальної системи. Через кілька місяців після того, як були представлені оновлені купе та кабріолети 4 серії, BMW представила чотиридверні версії – 4 Series Gran Coupe та повністю електричний i4.


430i Gran Coupe все ще оснащується 2,0-літровим турбованим чотирициліндровим двигуном потужністю 255 кінських сил, але тепер він доповнений 48-вольтовою системою м’якого гібрида. Цей двигун тепер працює за циклом Міллера для підвищення ефективності, і BMW внесла низку змін для покращення “дихання” двигуна. У M440i Gran Coupe тепер 386 л. потужності, що є значним покращенням у порівнянні з попередніми 382 к.с. завдяки м’якій гібридній системі. Як і раніше, обидва двигуни працюють у парі з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією.

Останні новини:  Opel Mokka оновився: зустрічайте гібридну версію



Для будь-якого варіанта i4 збільшення потужності не передбачено, але модель отримала низку візуальних змін. В очі кидаються нові фари, які відмовляються від довгострокового дизайну “Ангельських очей” BMW на користь абстрактнішого, вигнутого мотиву. Стандартно на M440i та i4 M50 і як опція на інших моделях встановлені адаптивні світлодіодні фари та лазерні задні ліхтарі з M4 CSL. Також з’явилися нові дизайни коліс, і BMW внесла зміни в обробку решітки радіатора.



У салоні представлені два нові варіанти рульового колеса: двоспицевий для стандартних моделей і триспицевий зі скошеним низом для автомобілів M Sport. Вигнутий дисплей інформаційно-розважальної системи тепер працює на останній версії iDrive 8.5, а в електричному i4 передбачено покращене планування маршруту для електромобілів із зупинками для заряджання.

Останні новини:  Фахівці назвали кращі автомобілі з пробігом не дорожче $10 тисяч

BMW поки не оголосила ціни, але виробництво розпочнеться у липні.


uamotors.com.ua