"Манчестер Сіті" готовий задовольнити фінансові вимоги "Вест Гема" заради купівлі Пакета

83

“Манчестер Сіті” під керівництвом Пепа Гвардіоли перетворився на світовий футбольний бренд із впізнаваним ім’ям. Останніми роками “Городяни” стали домінувати не тільки в АПЛ, а й на європейській арені. Заради завоювання нових трофеїв керівництво команди готове витрачати великі гроші на новачків, і наступною покупкою має стати бразилець Пакета з “Вест Гема”. У нинішньому сезоні “МС” продовжує боротьбу на кількох фронтах, і фанати чинних чемпіонів Англії можуть дивитися їхні матчі в прямому ефірі щотижня. Для цього в БК Winline існують трансляції футбольних поєдинків для всіх зареєстрованих користувачів.

Останні новини:  Суші бургери: де замовити в Тернополі

Для “Манчестер Сіті” настає вирішальна стадія сезону, в якому команда має чудову нагоду виграти кілька значущих трофеїв. Однак селекційний відділ уже вирішує проблеми комплектації складу на наступну кампанію. Ключовою метою “Городян” під час літнього трансферного вікна стане Лукас Пакета з “Вест Гема”.



Бразилець після переїзду до Лондона з Ліги 1 проявив себе з найкращого боку – на його рахунку 8 голів і 9 результативних передач за два сезони, а також неоціненний вплив на гру “Вест Гема”. Цінник талановитого півзахисника зріс до 67 млн євро, однак за його перехід “Манчестер Сіті” доведеться заплатити трохи більше. “Містяни” готові активувати опцію викупу 26-річного футболіста за 85-90 млн євро.

Останні новини:  Какие бывают дровяные печи: основные разновидности