Гусак, якого вкрала лисиця, зробив все, щоб знову опинитися вдома — серед людей, які стали його рідною сім’єю

18.04.2024   21:20    2015

Гусак Стів і його сестра Лулу з’явилися у мешканки канадського міста Мус-Джо Карли Шимко дев’ять років тому і незабаром стали невіддільною частиною сім’ї. За словами Карли, чим більше вона спілкувалася з гусенятами, тим краще розуміла, що вони не зможуть бути лише «пташками на задньому дворі».


Нові вихованці виявилися розумними і цікавими створіннями — особливо, Стів. Він швидко прив’язався до господині і слідував за нею по п’ятах. Гуси спали разом з собаками і першими зустрічали гостей, демонструючи чудеса інтелекту.

Останні новини:  Талановитий пес прославився в Інтернеті завдяки своєму співу



Минулого місяця з улюбленцем сім’ї Стівом трапилася біда. Карла вийшла з дому, щоб подивитися, чим займаються діти, і не знайшла його. Всюди було розсипане біле пір’я, але самого гусака ніде не було.

Сім’я шукала вихованця по всій окрузі. Карла навіть розмістила в Facebook інформацію про гусака в надії, що хтось із користувачів міг його бачити. Час минав, але пошуки не давали результатів, тож дівчина опублікувала пост про Стіва на сторінці розшуку домашніх тварин міста Мус-Джо.



«Мене долали сумніви. Я боялася, що люди подумають, що я божевільна, раз розшукую звичайного гусака. Але я помилялася. Мені стали приходити сотні повідомлень від людей, які хотіли мені допомогти», — згадує Карла.

Останні новини:  Стівен Кінг знову висміяв Ілона Маска через Twitter

В цей же день Карла дізналася, що один із сусідів бачив лисицю, яка бігла вздовж дороги, тримаючи в пащі білого гусака. Ця новина дуже засмутила сім’ю, яка вже стала втрачати надію знайти вихованця.

Але наступного ранку сталося щось неймовірне: чоловік Карли прокинувся від того, що хтось неголосно стукав у вхідні двері. Відкривши їх, чоловік не міг повірити своїм очам. На порозі стояв Стів!

Останні новини:  Спритний рибалка зумів спіймати сачком не лише рибу, а й власного собаку

Було видно, що птах проробив великий шлях, щоб повернутися до сім’ї. Стів був змучений, але не міг стримати радості, коли побачив свою «маму». Зараз з гусаком все в порядку. В оточенні люблячих його людей Стів швидко пішов на поправку і вже через тиждень вільно бігав по двору, голосно сповіщаючи округу про те, що він знову вдома.