Це нонсенс: у Росії запанікували через синьо-жовтий бордюр і звинуватили в диверсії працівника з Азії

01.05.2024   21:20    1996

Як пишуть російські Telegram-канали, “винним” у фарбуванні бордюру виявився мешканець однієї з країн Азії, інформує UAINFO.org з посиланням на OBOZ.UA.

На “диверсію” поскаржилися місцеві мешканці на вулиці Танковій. Росіян обурило, що бордюр розфарбований у синьо-жовті кольори. Через істерику домовласників представнику керуючої компанії довелося пояснювати ситуацію.


Керівник компанії “Довєріє” Володимир Симонов вичавив, що після скарг місцевих мешканців бордюр перефарбовують в інші кольори. Також він видав, що винним у ситуації виявився один із робітників, якого він назвав “союзником з Азії”.

Останні новини:  Кіт вирішив, що прогулянки в таку заметіль не для нього

“Там взяли фарбу п’яти кольорів, щоб пофарбувати лавки там і бордюри. А у нас робітник, як я називаю, союзник з Азії, і він ось узяв ці два кольори. Я, каже, щось на думку спало, що гарно буде жовто-синій, і взяв і пофарбував із бухти-барахти”, – заявив Симонов.



Також керуюча компанія перепросила перед місцевими жителями. Там заявили, що вони проти таких кольорів бордюру, й назвали ситуацію “нонсенсом”. Симонов додав, що тепер бордюр буде червоно-синім, а “винний” понесе відповідальність.