Готуйтеся до змін: чотири знаки Зодіаку, на які чекають глобальні зміни

17.04.2024   15:09    1587


Астрологічний цикл, який тривав 18 років, добіг кінця, і його кульмінацією стали сезони затемнень. Місячне затемнення у Терезах та сонячне в Овні відчинили двері до важливих змін. Настав час ухвалення доленосних рішень, отримання пропозицій та переїздів, пише OBOZ.UA.


За словами астрологів, серія затемнень наголосила на темах самоідентичності та індивідуальної спрямованості. Там, де місячне світло сприяло примиренню та дипломатії, сонячне затемнення в Овні закликало відкрити нові горизонти та поставити амбітні цілі. Перехід у сезон Тельців обіцяє стабілізацію. Після ретроградного руху Меркурія має бути період заземлення.

Останні новини:  Готуйтеся до серйозних проблем: три знаки Зодіаку, які зіткнуться з неприємностями

Овен

Під час трансформаційного періоду, вираженого останніми затемненнями, ви відчуваєте спрагу пригод. Травень буде сприятливим часом для відкриттів та подорожей.

Ви гармонійно узгоджуєтесь з життєвими ритмами, засвоюючи уроки, які піднесли вам затемнення. Цей період збагачує вашу здатність мріяти та вірити у себе. Майбутній сезон Тельців забезпечить міцну основу для втілення ваших планів, підтримуючи особистий розвиток та нові стосунки.



Близнюки

Підготуйтеся до яскравого періоду, коли Юпітер увійде на ваш знак, наповнюючи вас хвилюванням і відкриттями. Цей астрологічний транзит обіцяє безліч сприятливих можливостей, не обмежуючи вашу силу, а зміцнюючи вашу стійкість та оптимізм.



Настав час сприйняти нові ідеї та уроки, інтегруючи їх у ваш особистий розвиток. Ви стоїте на порозі глибоких змін.

Останні новини:  Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що чекає на всі знаки Зодіаку

Діва

Тепер настав період глибокого лікування та важливих рішень. Ви можете зіткнутися із проблемами, які раніше уникали. Це час для особистого зростання та оновлення.

Підготуйтеся до натхнення від наближення входу Юпітера в Близнюки, який зарядить вас енергією і мотивацією. Ваше прагнення успіху відродиться з новою силою, особливо коли Венера перейде в Тельця в травні, приносячи пожвавлення ваших соціальних взаємодій.

Останні новини:  Готуйтеся до серйозних проблем: три знаки Зодіаку, які зіткнуться з неприємностями

Терези

Останні затемнення, ймовірно, спричинили потрясіння, але зараз ви відновлюєтеся. Вам хочеться дослідити нові аспекти життя та розширити свій кругозір.

Сезон Тельців принесе стабільність та впевненість. Ви зможете позбавитися старих обмежень і повністю покладатися на свою інтуїцію. Важливо приймати ясні рішення, особливо у любовних питаннях, і бути готовим до зустрічі з кимось особливим, хто поділяє ваші цінності та амбіції.


clutch.net.ua