Господар загубив свого кота і даремно сумував за ним. Чоловікові вдалося знайти вихованця, але там, де він навіть не очікував (ФОТО)

17.04.2024   21:20    314

Чоловік із США втратив улюбленого кота і вже не думав, що знайде вихованця, але їх зустріч відбулася. Американець зустрів пухнастика випадково, причому у такому місці, що відразу повірив у долю.


Житель штату Мен, якого звуть Терон, усією душею любив свого кота на прізвисько К’юті Пай. Вихованець був його найкращим другом, з яким чоловік проводив весь вільний час. Однак у серпні 2020 року на американця чекало неприємне потрясіння: тварина втекла з домівки у невідомому напрямку.

Останні новини:  Кумедне відео про “непросту” любов двох кішечок Нюші і Моні

Попри те що коти демонструють дива виживання, Терон кинувся на пошуки вихованця, але вони не дали результату. Сусіди чоловіка нічого не бачили, та й оголошення на стовпах теж не допомагали. У господаря залишалася тільки одна надія: що пухнастий самостійно прийде додому, проте незабаром і вона згасла.



Американець сумував без К’юті Пая і не міг змиритися з тим, що його більше немає поруч. Намагаючись заглушити тугу, Терон вирушив у притулок для безхатніх тварин Bangor Humane Society. Чоловік вирішив, що візьме звідти нового кота, який замінить йому втікача, але він навіть не підозрював, чим закінчиться цей візит.

Останні новини:  Родичі вилізли на стіну, щоб передати учням шпаргалки під час іспиту з фізкультури – фото, відео

Оглядаючи розплідник, Терон звернув увагу на котика, який був копією його пухнастого друга. Помітивши це, чоловік підійшов ближче до тварини, а потім застрибав від радощів — це був К’юті Пай. Виявилося, що працівники притулку знайшли втікача і забрали його із собою.



Щоб розвіяти усі сумніви, Терон показав співробітникам фотографії кота, що зберігалися у його телефоні, і забрав вихованця додому.

Останні новини:  Кота з Великобританії призначили на посаду головного мишолова на залізничній станції

“Галерея Терона була сповнена фотографіями з К’юті Пайєм. Це був його кіт, у цьому немає сумнівів.”

Історія чоловіка і кота настільки надихнула адміністрацію притулку, що волонтери вирішили розповісти про це усьому світові. 21 серпня у спільноті розплідника у фейсбуці був опублікований пост, присвячений Терону і його вихованцеві. Користувачі Мережі раді за цих двох.