Молодість шкіри обличчя: як повернути

37

За гарним зовнішнім виглядом полюють багато жінок. Різноманітні вітаміни, косметологічні процедури можуть допомогти повернути шкірі те сяйво та гладкість, яка була в неї раніше. Контурна пластика у Львові https://rodyna-medical.com.ua/project/konturna-plastyka/ застосовується вже тоді, коли прості крема не допомагають та ефективно відновлює молодість шкіри обличчя.

Косметологія для повернення молодості 

Сучасні косметологічні методи показують високу ефективність у боротьбі з недоліками шкіри, що псують її гарний та природний вигляд. Звісно, одними процедурами не обійтися та підтримувати їх якість важливо правильним способом життя. Тоді ці два напрямки омолодження будуть показувати свою ефективність та ви будете виглядати молодо ще довго. Проте коли проблема шкіри обличчя вже перейшла у таку стадію, що звичайні масла та крема не допомагають, ви можете завжди спробувати наступні методи заради повернення привабливості:

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

  1. Ін’єкції ботоксу. Це дуже дієвий спосіб, адже він не просто позбавляє недоліків, але й попереджає їх новоутворення. Переважно це стосується мімічних та навіть глибоких зморшок, які препарат здатний видалити. Як саме це працює? Засіб вводиться під шкіру пацієнта тонкими голками у заздалегідь визначенні ділянки спеціалістом. Відразу після процедури ефект починає діяти таким чином, що ви більше не зможете проявляти свої емоції на тій ділянці, де зробити відповідний укол. Ботокс блокує нерви, відповідно ваші емоції більше не будуть дратувати шкіру обличчя, що позбавить вас від вже існуючих зморшок та не дасть з’являтися новим. Ця процедура має тривалий ефект, а після 6-8 місяців треба буде повторити процедуру, адже ботокс втратить своїй властивостей.
  2. Лазерні процедури. Гаряче лазерне випромінювання допоможе активувати ті внутрішні процеси всередині епідермісу, що можуть вже давно не працювати або знаходитися у сплячому стані. Лазерним апаратом ви зможете відновити якісний кровообіг, простимулювати процес регенерації клітин, посприяти виробленню власного колагену.
  3. Хімічні пілінги. Пілінги також допоможуть у боротьбі з глибокими зморшками, позбавлять обличчя від виражених недоліків та навіть рубців. Регенерація запуститься дуже швидке за рахунок видалення верхнього шару шкіри. Глибина цієї процедури залежить від чутливості шкіри пацієнта, а також від запущеності зморшок.
Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

За посиланням https://rodyna-medical.com.ua/ у клініці ви знайдете найкращих лікарів, що зможуть влучно підібрати вам ту процедуру, що пасуватиме під ваш індивідуальний випадок. Не забувайте після проведення процедур правильно харчуватися та дотримуватися рекомендацій косметолога для тривалого ефекту процедур.