Як досягти успіху й отримати гроші в маркетинговій акції

25

Сьогодні розглянемо поняття “маркетингова акція”, чому люди беруть у них участь і як стають переможцями.

Що таке маркетингова акція?

Простіше кажучи, це політика лояльності до постійних клієнтів. Компанії реалізовують продукцію і серед найактивніших клієнтів визначають переможця, який отримує грошовий приз.

Такі акції є регулярними, а визначення головного переможця здійснюється у конкретно затверджену дату під контролем призової комісії та нотаріуса.

Чому люди беруть участь у маркетингових акціях?

Головною мотивацією є отримання грошових призів. До того ж це не потребує особливих зусиль – так, замовляючи необхідні в кожній родині товари щоденного вжитку, покупець бере участь в акції і, зрештою, отримує не лише потрібну річ, а й шанс здобути приз.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Як стати переможцем маркетингової акції?

Щоб відповісти на це запитання, ми поспілкувалися з трьома переможцями акцій від «РОДИННОГО КЛУБУ»ТМ та підготували для вас корисні поради.

1) Квічка Наталія Володимирівна (м. Львів)

«Вірте у свої можливості та отримуйте задоволення від участі в акції, тоді перемога точно буде!

Так було зі мною. Я щоразу купувала нові товари та відкривала для себе новинки компанії, участь в акції приносила мені задоволення. І, попри скептичні настрої мого чоловіка, щиро вірила у свою перемогу. Так і сталося! Перемога подарувала мені ще більше впевненості у собі і я готова до нових досягнень».

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

2) Джур Валентина Василівна (Одеська обл.)

«Будьте терплячими та наполегливими.

Звісно, я хотіла одержати приз уже після першого замовлення, коли придбала собі доглядову косметику. Проте цього не сталося. Але я була ознайомлена з сайтом компанії, відгуками попередніх переможців, тому чітко розуміла, що перемога може бути не одразу, але цієї мети можна досягти, якщо не опускати руки. Тому й далі замовляла потрібні моїй сім’ї товари. Й одного дня моя наполегливість принесла мені грошовий приз».

3) Романюк Сільвія Василівна (м. Чернівці)

«Будьте завжди на зв’язку.




Я маю звичку не відповідати на незнайомі номери і тому ледь не проґавила свою перемогу. Мені пощастило, що організатор акції виявився добросовісним і намагався зв’язатися зі мною протягом 3 тижнів. Як ви розумієте, йому це вдалось. Тому моя порада проста – беріть участь в акції й будьте щодня готові дізнатися про свою перемогу».

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Як бачите, досвід переможців акцій від «РОДИННОГО КЛУБУ»ТМ доводить, що досягти успіху в маркетинговій акції й отримати гроші — цілком реально. Сподіваємося, наші поради стануть вам у нагоді й щиро бажаємо успіхів!