Правила безпечного будівництва багатоповерхових будівель - Новини Ю

Правила безпечного будівництва багатоповерхових будівель

19

З кожним роком все більше і більше людей перебираються жити до великих міст в обласних центрів. Тому будівництво багатоповерхівок наразі є дуже затребуваним та доволі частим явищем.

Але будівництво такого роду має певні особливості та вимоги, що закріплені законодавчо та негласно. І головною вимогою серед усіх правил є забезпечення безпеки робочих та будівельників в процесі роботи та під час перебування на будмайданчику. Тож, вирішивши будувати високоповерхові будинки, забудовник повине подбати про облаштування майданчика усіма необхідними засобами безпеки та надати у користування робітникам якісні та безпечні агрегати, такі, наприклад, як будівельні люльки, які можна придбати чи орендувати у спеціалізованих компаній по Україні.

Останні новини:  Букет с доставкой - лучший подарок для любимой девушки

Переваги оренди будівельних люльок

Оренда будівельної люльки – доволі економний варіант, який дозволяє отримати необхідний будівельний підйомник на певний час. Оренда будівельної люльки має декілька вагомих переваг:

  1. Можна орендувати обладнання на будь-який час, а при потребі продовжити термін дії договору;
  2. Можна орендувати декілька агрегатів;
  3. Орендодавець сам слідкує за станом свого обладнання, проводить техогляди, ремонт;
  4. У разі поломки орендованої техніки можна замінити її на нову, а не чекати ремонту;
  5. Оренда будівельної люльки буде більш економною, ніж її придбання. Особливо оренда буде вигідною, якщо у будівельної компанії немає великих об’ємів будівництва;
  6. Додатково до обладнання можна замовити різні послуги: доставку, монтаж обладнання на майданчику, інструктаж робочих;
  7. Взяти люльку в оренду можуть не тільки компанії, що займаються будівництвом, а клінінгом, ремонтом авіалайнерів, шляхопроводів, мостів і т.і.
Останні новини:  Перевезення хворого: як не помилитися з вибором реанімобіля?

Будівельна люлька – це найкращий та найбезпечніший варіант для проведення ремонтних робіт. Вона дозволяє швидко переміщувати робітника вздовж фасаду та піднімати будматеріали на верхні поверхи.





Де орендувати будівельну люльку с доставкою на майданчик

Сьогодні в Україні є декілька компаній, які займаються продажем чи здачею в оренду будівельного обладнання. І найбільш відомою серед них є компанія МідСервіс з Києва. На техбазі компанії представлено декілька варіантів будівельних підйомників типу “люлька”, які можна придбати або взяти в аренду.

Останні новини:  Один із найбільших виробників хлібобулочної продукції в Україні, компанія BFI планує експортувати продукцію до Канади

МідСервіс надає повний спектр послуг, пов’язаних з доставкою, монтажем та технічним обслуговуванням будівельних підйомників. Тому, звернувшись в цю компанію, Ви гарантовано отримаєте всі переваги оренди. Оренда будівельної люльки в МідСервіс можлива на будь-який термін, а тарифи оптимальні. Також компанія доставляє своє обладнання до клієнта. Замовити будівельну люльку чи отримати консультацію можна на сайті чи по номеру 067 212-10-10.