Магазин товарів для тату тажу ПМтату в Україні

9

Як і всі майстри, татуювання повинні добре знати свої інструменти, щоб підтримувати їх у хорошому робочому стані. На щастя, в арсеналі тату майстра є лише один незамінний інструмент: тату машинка.

Тату машинка — високотехнологічний інструмент, що складається з безлічі деталей. У процесі роботи деякі елементи апаратів зношуються та очищаються за допомогою агресивних речовин, через що часто виходять з ладу. Так само трапляються форс мажори або просто виходить термін експлуатації тату машинки, і тоді вона ламається. Вартість обладнання досить висока, тому не завжди можна купити нове.

Якщо плануєте збирати, ремонтувати або налаштовувати тату машинку, вам знадобляться відповідні інструменти для роботи. Від базових наборів шестигранних ключів для тату машинок до щіток для чищення трубок та наконечників.

Останні новини:  Конструктори Doka - електронні STEM набори для дітей

Якщо шукаєте запасну частину, комплектуючі для тату машин або просто хочете дізнатися більше про те, як працює ваша машинка, ознайомтеся з каталогом.

Комплектуючі для тату машинок

Стрижень арматури – це шматок металу, який знаходиться над котушками та утримує голку для татуювання. Електромагнітна сила, створювана котушками, притягує стрижень арматури, рухаючи голку для татуювання.

Котушки — це складені кільця із мідного дроту є серцем тату машинки. Коли через них проходить електрика, вони стають електромагнітами, що приводять у рух арматурний стрижень та голку.

Останні новини:  CBD продукція: Як вибрати та де купити CBD?

Для живлення тату машини з котушкою потрібно кілька різних гвинтів і штифтів: контактний гвинт і передній штифт кріпильний допомагають контролювати глибину голки, задній кріпильний штифт забезпечує блок живлення шнура з кліпсою, а гвинт з накатаною головкою допомагає закріпити трубку і ручку.

Ніпелі та втулки — це маленькі гумові деталі, які кріплять голку до арматури, щоб вона не зісковзувала та не від’єднувалася під час роботи.

Гумові стрічки та кільця ущільнювачів не є частиною самої машини, але допомагають гасити і контролювати вібрації, що виникають в результаті роботи. Стрічки використовуються для зменшення вібрації голки для татуювання, а кільця ущільнювачів допомагають стабілізувати передню пружину і контактний гвинт.

Останні новини:  Флебологія в Києві: професіоналізм і інновації в AXEL Clinic

твовари для тату

На сьогодні магазин тату товарів ПМтату пропонує інструменти та комплектуючі необхідні для налаштування вашої тату машини від найкращих виробників.




Весь товар відповідає високим стандартам якості і цінується на різних ринках по всьому світу. Основною продукцією інтернет-магазину є машинки, голки, педалі, тримачі, кліпкорди, блоки живлення, перехідники, наконечники, ручки, трубки та інші витратні матеріали.