Спецодяг бренду CENTER від компанії ПромЗІЗ-Спецодяг: якість та комфорт

12

Якісний спецодяг – саме такого рівня захисту, який повністю відповідає очікуванням вимогливих клієнтів, потребують фахівці всіх галузей промисловості. Якраз у такому розрізі співробітники компанії ПромЗІЗ-Спецодяг підходять до створення колекції одягу бренду CENTER, однієї із родзинок асортименту українського виробника. Купити спецодяг, який забезпечує високий рівень безпеки, славиться гідним рівнем комфорту та стильними дизайнерськими рішеннями, не складає труднощів.

Характерні риси робочого одягу від ПромЗІЗ-Спецодяг

Упродовж останніх років технологи компанії впровадили у виробництво кілька колекцій спецівки під брендом CENTER, серед яких:

Останні новини:  Конструктори Doka - електронні STEM набори для дітей

  1. спецодяг для літа;
  2. моделі для зимового періоду;
  3. демісезонні варіанти.

Усі робочі костюми поєднує єдине правило – висока якість пошиття, ергономічність конструкції, використання сучасних професійних тканин з багатофункціональними властивостями. Для зручності експлуатації ми комбінуємо різні за можливостями матеріали: максимально еластичний стрейч із міцними змішаними тканинами. У такій спецовці можна виконувати амплітудні рухи не боячись, що шов порветься або робочий костюм завдасть незручностей.

Колекції CENTER включають: робочі зимові куртки, анораки, жилети з вбудованими елементами для страховки, костюми, плащі. Варто відзначити, що компанія випускає не тільки універсальний робочий одяг, але і захисну спецівку для всіх індустріальних галузей промисловості, серед якої одяг зварювальника з алюмінізірованих матеріалів, костюми металурга із грубого сукна.

Останні новини:  Центрі сучасної офтальмології: комплексна діагностика та лікування захворювань очей

Основні якісні показники спецодягу

Чому ми називаємо спецодяг від компанії ПромЗІЗтм якісним? Тому що при випуску продукції вироби проходять багатоступінчастий контроль на швейній фабриці. До того ж 27-річний досвід праці на ринку ЗІЗ дозволяє досконало розумітися в тонкощах виготовлення захисного одягу та інших засобів індивідуального захисту, серед яких робочі рукавички, спецвзуття та інше. В результаті, до споживача потрапляє вивірений до дрібниць робочий костюм з високими показниками захисту та якості. Робочий одяг бренду CENTER відрізняється:

  1. Наявністю сертифікаційних документів.
  2. Широким розмірним рядом із урахуванням особливостей нестандартних чоловічих та жіночих фігур.
  3. Можливістю нанесення корпоративної символіки.
  4. Акуратною упаковкою та маркуванням.
  5. Лояльними цінами для постійних покупців.
Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

Ми сподіваємося, що після нашого обзору за основними критеріями якісного спеціального одягу, Ви зробите правильний вибір, тим самим максимально убезпечивши роботу Ваших співробітників.