Бізнес на нижній білизні в Україні - чому це вигідно?

7

Нижня білизна, як чоловіча, так і жіноча, завжди користується сталим попитом, це необхідні аксесуари одягу, до яких постійно високі вимоги. Особливо високою якістю та екологічністю повинна відрізнятися дитяча білизна. Зручні та красиві бюстгальтери та жіночі комплекти з трусиками, комфортні, якісні чоловічі труси або боксери, приємні дитячі трусики та майки, шикарні пеньюари чи привабливі піжами завжди потрібні і для повсякденного вжитку, і як бажаний подарунок.

Тому бізнес на нижній білизні з нуля — безпрограшна ідея для власної справи. Це може бути відкриття магазину в торговому центрі або створення інтернет-магазину.

Останні новини:  Флебологія в Києві: професіоналізм і інновації в AXEL Clinic

Переваги торгівлі з оптовим інтернет-магазином

  1. Широкий асортимент товарів — як за розмірною сіткою, так і по номенклатурі.
  2. Гарантія якості нижньої білизни.
  3. Професійний відбір актуальних та модних моделей нижньої білизни.
  4. Висока якість матеріалів, комбінації натуральних тканин з мереживом чи шовком, надійне пошиття.
  5. Перевірені оптові постачальники чоловічої та жіночої нижньої білизни, лояльні ціни без переплат.
  6. Консультації менеджерів щодо асортименту та поставок популярних і нових виробів.
  7. Постійне оновлення продукції та пропозиції сезонних знижок.

Як відкрити магазин нижньої білизни

Бізнес на нижній білизні з нуля для приватного підприємця починається з реєстрації бізнесу в податковій. Потрібно отримання дозвільних документів згідно обраних видів діяльності. Для реалізації продукції у торговельному центрі (ТЦ) бажано вибрати місце з більшою кількістю відвідувачів, керівництво ТЦ допоможе з оформленням документів.

Останні новини:  Центрі сучасної офтальмології: комплексна діагностика та лікування захворювань очей

На оформлення інтер’єру приміщення також потрібно передбачити кошти, щоб створити затишну та комфортну обстановку: з примірочними, манекенами та стендами, системою спостереження, дзеркалами та прилавком. Необхідно також потурбуватися про кваліфікованих продавців, що формуватимуть імідж магазину, успішні продажі та повернення покупців за новою нижньою білизною.

Нижня білизна оптом чи вроздріб може успішно продаватись і через інтернет-магазин. Інтернет-торгівля з дому не потребує оренди приміщення для власне продажу та передбачає більші можливості по представленню широкого вибору товарів. Необхідно тільки подбати про сайт для розміщення товарів, якісні фото та детальні описи виробів.




Потрібно також налагодити зворотній зв’язок із замовниками через телефон, передбачити форму віртуального кошика на сайті, узгодити способи оплати та терміни доставки нижньої білизни замовнику, з урахуванням часу поставки зі складу постачальника чи з власного складу.

Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе