Моїх два роки разом з сайтом Bit.Trade/Відгук

8

З сайтом bit.trade я познайомився в червні 2019 року. На той момент в мене було розуміння, що працюючи на роботі я не зумію реалізувати свої плани на життя. В цей час і з’явився друг, який порекомендував мені скористатись можливостями, які надавав на той момент сайт bit.trade. Я зробив свою першу інвестицію в розмірі 1000 грн. Паралельно почав вивчати пропозиції, які були на даному сайті, тобто детально ознайомлювався з сервісами, які могли мені зберегти і примножити капітал.

З 2019 року і по сьогодні я активно інвестую в продукти, які запускає Bit.Trade.

Скажу більше, я не втратив з того момента ні одного доллара, а навпаки побудував капітал в розмірі більше 10 000$. І не зупиняюсь на досягнутому.

Зараз поділюся з вами своїм досвідом роботи з сервісами, в яких розміщено мій капітал. Але для цього буде доречно пояснити, що таке Система Bitbon.

  • Система Bitbon — це соціальна мережа економічних відносин на базі розподіленого реєстра (блокчейн). Своїми словами це платформа на блокчейні призначена для обліку всіх видів прав. Тобто користувачі цієї системи зможуть обмінюватись правами на активи без посередників. І одним з її компонентів являється сайт bit.trade.
  • Bit.Trade — це сайт на якому є доступні інструменти для створення капіталу з гарантованою дохідністю. Також тут можна купити/продати токен Bitbon.
  • Bitbon — це цифровий актив(токен допуску), який дає змогу користуватись продуктами сайту bit.trade і сервісами Системи Bitbon.

На даний момент я користуюся такими сервісами:

ПРОВАЙДИНГ — це базовий компонент для підтримання децентралізації системи в блокчейні. Я як користувач здійснюю діяльність по підтриманні цієї децентралізації в ролі реєстратора за допомогою надання ресурсів виражених в токені Bitbon. За це алгоритм нараховує мені кожних 3 дні винагороду, яку я можу продати, або реінвестувати. Мені зараз приходить винагорода в розміром — 5 bitbon в місяць.




Моя винагорода за виділені ресурси

❷ СЕРВІС BMA — даний інструмент дозволає користувачам отримати гарантовано +40% річних на вкладену суму. Напротязі двох років їх було запущено 4 версії. Зараз я приймаю участь в трьох таких сервісах і отримую гарантовано дохід.

Останні новини:  Почему профессионалы выбирают электроинструменты Makita?
Сервіс BMA4

Зручність користування сайтом.

За час мого користування сайтом Bit.Trade я можу виділити кілька факторів:

Інтерфейс (комфортні кольори для сприйняття, зручний в користуванні, інтуїтивно зрозумілий).

Стабільна робота (за цих два роки відбувся тільки один маленький прицидент і це тоді коли щапускали один з сервісів, а так все працює добре).

Служба підтримки (завжди можна отримати відповіді на питання і навіть запропонувати свої ідеї для подальшої роботи сайту, я задоволений високою компетентністю людей, які працюють в цій службі).

Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

Безпека (акаунт на сайті має високий рівень захисту, що дає можливість бути впевненому в захисті ваших активів).

Ребрендинг (сайт постійно оновлюється, запускаються нові інструменти, покращується зручність користування).

Ввід/вивід коштів (потужний функціонал для виведення власних коштів в любий момент часу з мінімальними комісіями).

З впевненістю можу сказати людям, які читають дану статтю, що сайт Bit.Trade з його наповненням являєтсь одним з кращих інструментів для інвестора. Використовуйте можливості!

Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе