Студійна фотосесія в студії LANET PRODUCTION

9

Фотосесія в студії LANET PRODUCTION

Студійна фотосесія — чудовий спосіб отримати якісні фото без особливої втрати часу та сил. Якщо репортажна зйомка найчастіше відбувається імпровізовано, без спеціального світла, то для студійної підбирають спеціальний фон, світло і навіть інтер’єр. При цьому у фотостудії можна знімати у будь-яку пору року і за будь-якої погоди.

Студійна фотосесія в Києві — не тільки корисне заняття, завдяки якому ви отримаєте безліч красивих фотографій, але й чудовий подарунок до свят. Отримані знімки можна використовувати для публікації в соціальних мережах, резюме, створення особистого іміджу або для збереження приємних спогадів.

Але під час вибору фотостудії варто бути дуже уважним і враховувати не тільки інтер’єр, а й завантаженість роботи студії та мінімальний час оренди. І найважливіше — фотостудія має відповідати вашим цілям. Наприклад, якщо ви плануєте ділову зйомку, немає сенсу звертатися до студії, де є переважно яскраві фони незвичайних кольорів.

Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

Організувати професійну фотозйомку та створити відповідну атмосферу вам допоможуть у LANET PRODUCTION.

Повний спектр послуг від LANET PRODUCTION

LANET PRODUCTION — студія відеовиробництва, що займається всіма видами аудіовізуального контенту, зокрема й фотозйомкою. В LANET PRODUCTION пропонують зйомки будь-якої складності, а саме

  • Fashion-зйомку. Ідеально підійдуть для створення кампейнів, лукбуків та каталогів з метою передачі концепції та атмосфери бренду.
  • Репортажну. Це зйомка заходів. Її використовують для фіксації подій у хронологічному порядку.
  • Предметну фотозйомку. Об’єкти фотографуються на однотонному фоні або на фоні певної композиції, а фото надалі використовують для каталогів, інтернет-магазинів, маркетплейсів.
Останні новини:  Почему профессионалы выбирают электроинструменты Makita?

Але це ще не все, адже для фотографа LANET PRODUCTION немає поняття «нездійсненне завдання». Вона завжди готова допомогти втілити навіть найбожевільнішу ідею, підказати, як краще, надихнути своїми ідеями та підібрати референси.

Ціна фотосету розраховується індивідуально, з врахуванням тривалості зйомки, кількості оброблених фотографій та наявності додаткових послуг.

У розпорядженні LANET PRODUCTION також є професійна студія для фото- та відеозйомки, розташована в Києві неподалік станції метро Житомирська. Це павільйон розміром 57 квадратних метрів із чотирма унікальними локаціями:

  1. Для блогінгу. Ідеальний варіант для відео з поясненнями з одним ведучим у кадрі.
  2. Фотозона. Класична фотозона зі змінними фотофонами на радіокеруванні.
  3. Творча. Місце для музичних, танцювальних та інших вистав.
  4. Для інтерв’ю. Декорована зона, розрахована на декілька людей у ​​кадрі. Її відмінною особливістю є стеля у вигляді єдиного та розсіяного та джерела світла.
Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

У вартість оренди, окрім павільйону, входять декорації, що знаходяться там, та допомога адміністратора студії. За бажанням клієнт може замовити додаткове обладнання, зокрема камери та обважування, джерела світла, звукове обладнання.




Контакти:

м. Київ, просп. Перемоги, 107

[email protected]