Бойлер для гарячої води та чому це є вигідним рішенням для квартири та будинку

16

Використання електричного бойлеру можна вважати ідеальним рішенням для квартир чи будинків де немає централізованого гарячого водопостачання. Проте і для будинків де є постійна гаряча вода, корисно мати бойлер. Не завжди підтримка необхідної температури є якісною. Тож постачання гарячої води для душу та використання на кухні буде теж актуальним. Обрати та купити бойлер в Києві пропонує онлайн-магазин “Ваш клімат”, що спеціалізується на побутовій техніці для такої мети.

Ознайомитись із всіма пропозиціями онлайн-маркету можна на сторінці https://vashklimat.com.ua/, де є необхідні для комфортного життя у житловому та комерційному приміщенні, пристрої, зокрема для стабільного гарячого водопостачання.

Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Безперебійність постачання води необхідної температури

Бойлери є одними з найпопулярніших типів водонагрівачів, оскільки вони мають чимало переваг порівняно з іншими типами постачальників води. Безперебійність постачання гарячої води необхідної температури – чи не найголовніша перевага бойлерів, порівняно з іншими типами нагрівачів. Важлива відмінність бойлерів у тому, що вони постачають воду певної температури у необхідному обсязі. Якщо правильно розрахована місткість бойлера, то води вистачить для всіх найголовніших потреб:

  1. освіжитись у душі;
  2. заповнити гарячою водою ванну;
  3. помити посуд.

Температурний режим можна встановлювати довільно – від “літньої” води до температури, яка більше підходить для гарячої ванни.

Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

Зручність користування: автоматизоване керування

Більшість сучасних бойлерів оснащені складною технологічно, але простою для застосування користувачем, системою керування. Тобто для налаштувань достатньо перемикати декілька кнопок через пульт чи на екрані, що показує параметри роботи пристрою. Крім того, сам бойлер може зазвичай програмуватись на необхідний режим підігріву, суттєво економлячи ресурси. Тобто він може максимально нагрівати воду лише перед ранковим душем чи напередодні повернення господаря з роботи. Таким чином протягом дня підтримується помірна температура води, а максимальне навантаження відбувається лише в години, коли потрібний найбільший розбір гарячої води.




Висока ефективність

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Сучасні інноваційні технологічні рішення допомагають використовувати ресурси дуже ощадливо і зберігати нагріту воду тривалий час. В середньому бойлер може підтримувати вже нагріту воду на номінальній температурі об’ємом від 50 до 100 літрів від 12 до 24 годин.

Є моделі, що можуть утримувати гарячу воду без додаткового підігріву навіть декілька днів. Все залежить від якості теплоізоляційних матеріалів та використання енергоощадливих технологій, на які варто звернути увагу під час придбання. Однак варто зазначити – такі пристрої мають більшу стартову ціну, хоча суттєво вигідніші в тривалій експлуатації.