Чим зайнятися, коли відключили світло та інтернет

18

Чим зайнятися, коли відключили світло та інтернет

Купити настільні ігри — це чудове дозвілля, яке не передбачає обов’язкову наявність інтернету і світла. Таке проведення часу захоплює і змушує забути про поганий настрій і проблеми. Якщо ви давно шукали, як добре і корисно провести час у родинному колі – настільні ігри ваш вибір.

Кращі настільні ігри включають широкий асортимент жанрів з тонкими характеристиками, на зразок віку гравця і жанру: військові стратегії, рольові, логічні, головоломки та інші.

Що вибрати для гри, коли немає світла?

Крила.

Основа іграшки полягає у турботі про птахів: турбота, розміщення, схрещування для отримання нових видів. Будь-яка дія гравця супроводжується детальним оформленням, що максимально занурює у гру.

Настільна гра відноситься до жанру стратегій, але переживати не потрібно – правила досить прості, щоб швидко влитися у процес та отримувати задоволення.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Криптид.

Криптиди – це істоти, на кшталт снігової людини чи вампіра. Гравцям тут доведеться ловити подібних, а допоможе їм логіка, дедукція та правила. Настільна гра доступна і для дітей.

Гребля.

Спостерігається деяка подібність із Монополією. Сюжет розвивається навколо однієї річки, де гравці, у різних її місцях, будуватимуть свою греблю для видобутку електрики. Учасники самі обирають зручні та найвигідніші місця.

Чорний ангел.

Чорний ангел – це штучний інтелект, який несе людський генетичний матеріал крізь космос і вибирає найкращу планету для його розвитку. Цю роль і приміряють він гравці.

Зоряні війни: Зовнішнє кільце.

Переможцем вважається гравець, який набрав 10 очок, виконуючи різні завдання зі всесвіту Зоряних війн. Настілка буде цікава не лише любителям франшизи, а й новачкам, які лише освоюються у світі настільних ігор.

Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

Call до Adventure.

Популярні настільні ігри не обходяться без цього представника у своєму топі. Особливість полягає у можливості самостійно прописувати долі своїх персонажів.

Тут не буде переможців і тих, хто програв, оскільки достатньо самої участі. Розвиток своїх героїв відбувається через спеціальні карти долі, мотивації та походження. Зазначимо, що на розвиток сюжету штовхають навіть найдрібніші деталі.

Падіння Авалону.

Належить до жанру рольових ігор, а значить гравці можуть цілком і повністю відчути себе в ролі героя, який бореться за справедливість і добро у фантастичному світі. Падіння Авалона запропонує звільнити державу від скверни. А допоможуть у цьому могутні персонажі.

Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Де знайти найкращі настільні ігри?

Погодимося, що кожна назва настілки в каталозі привертає увагу, але ігровий процес і механіки завжди завжди підійде саме вам. Поринути у світ настільних ігор рекомендують із класики жанру: Монополія, UNO, Каркассон тощо. Так ви можете бути впевнені у якості та залученості кожного гравця.




Інтернет-магазин Дім Ігор запропонує настільні ігри у широкому асортименті. Фахівці підберуть найкращі саме за вашими уподобаннями та бюджетом. На сайті вже є великий каталог жанрів для гравців будь-якого віку.

Відключення світла не зіпсує настрій, якщо ви знаєте, як урізноманітнити своє дозвілля!