Автомагніти або магнітні наклейки на авто

30

Магнітні наклейки на авто – це дієвий різновид зовнішньої реклами і практичне рішення для брендування транспорту компанії.

Магнітні наліпки виготовляють із дуже тонкої магнітної плівки 0,7-0,9 мм шляхом нанесення друку на одній стороні. Розміри можуть бути абсолютно різними: від невеликого автомагніта до наліпки на всю площу капота, кузов вантажного автомобіля.

Переваги автомагнітів

  1. Багаторазове використання: ви можете знімати і клеїти повторно магніт. Це дуже зручно, якщо ви використовуєте особисте авто для службових потреб або в автопарку компанії є кілька автівок, але реклама на них потрібна не завжди.
  2. Можливість розміщення на будь-якій частині автомобіля: на капоті, багажнику, на дверцятах чи навіть на даху – головне, щоб деталь була металевою.
  3. Ніякої шкоди для лакофарбового покриття: класичні наліпки можуть залишати клейові сліди, які практично неможливо змити, а в деяких випадках наклейка знімається разом із фарбою. З автомагнітом вам не страшні ці проблеми: ви швидко і без особливих зусиль знімаєте магніт – авто чисте без слідів клею.
  4. Можна замовити кілька наборів реклами чи брендингу і змінювати їх залежно від потреби.
Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Як можна використовувати автомагніт?

Є кілька варіантів використання автомобільних магнітів:

  1. Магнітна реклама: ви можете розповісти потенційним клієнтам про новий товар у вашому асортименті, про свій бренд чи діючі акції. При цьому, можна використовувати як власний транспорт компанії, так і орендувати «рекламну площу» в інших водіїв. У випадку зі звичайними наліпками знайти бажаючих досить складно, а реклама на магніті більш приваблива для власників авто, адже не шкодить фарбі.
  2. Інформаційні матеріали: вам потрібно розповісти про якийсь захід, подію, марафон, тощо – розміщення реклами на транспорті в цьому допоможе.
  3. Декорування до свята: весілля, день народження, виписка із пологового чи інші свята, де задіяні автомобілі? Ви можете естетично і небанально їх прикрасити.
  4. Індивідуальний стиль: патріотичні наліпки, різноманітні зображення, які роблять вашу машину несхожою на інші – все це можна замовити на магнітній основі і змінювати під настрій.
Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Рекламні магнітні наклейки для автомобіля можна використовувати по різному, але дуже важливо, щоб він був якісним.

Де замовити магнітні наклейки на машину?

Типографія Спектра пропонує вам послуги друку магнітних наліпок для авто під будь-які потреби. Ми гарантуємо високу якість, адже:

  1. Для нанесення принтів використовуємо сучасне обладнання та найкращі фарби, що забезпечує високу якість і стійкість зображення;
  2. Для основи обираємо гнучкий магніт преміум якості, який надійно фіксується та легко знімається;
  3. Пропонуємо великий вибір розмірів: від наліпки на кришку бака до наклейки на всю площу капота.
  4. Ви можете обрати наліпки різної форми: від геометричних (круглі, овальні, прямокутні) до асиметричних.
Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Гарантуємо доступну вартість і дотримання строків виготовлення.