Кредит готівкою: Кому? Навіщо? На яких умовах?

17

Гроші мають властивість закінчуватися у найнепередбачуваніший момент. А витрати притягують одна одну, немов магнітом. Виходить з ладу пральна машина, за нею праска, потім запалюється зуб, а ще потрібно придбати подарунок на день народження родичу — і все це одразу саме тоді, коли готівки вже немає. Фінансова безпорадність, але не безвихідь. Не обов’язково шукати, в кого позичити кошти, серед друзів і рідних. Можна взяти кредит готівкою у банку, та розвʼязати свої проблеми самостійно, не змушуючи хвилюватися близьких людей.

Призначення готівкового кредиту

Оформити готівкову позику у банку можна навіть не пояснюючи причину та призначення. Але в Ощадбанку діє правило: кредит з обґрунтованим цільовим призначенням передбачає значно нижчу річну процентну ставку. Якщо позичальник може надати документи, що підтверджують мету кредиту, вартість придбання за якими складає не менше 75% від його суми, ставка річних буде зменшена з 56% до 40%.

Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Взяти готівковий кредит можна на такі потреби:

  1. Погашення поточних платежів та покриття побутових потреб.
  2. Придбання автомобіля (нового чи з пробігом).
  3. Придбання чи ремонт житла.
  4. Лікування (оздоровлення, хірургічне втручання, протезування тощо).
  5. Туристична подорож в межах країни чи за кордон.

Видачею готівкових кредитів займаються різноманітні мікрофінансові установи та ломбарди. Але лише банк може гарантувати безпеку фінансової операції та дотримання розміру кредиту та умов його погашення, визначених на етапі підписання договору.

Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Умови оформлення

Отримати кредит готівкою в Ощадбанку може кожен охочий, якщо це повнолітній громадянин України з постійним доходом, достатнім для погашення позики. Запит на кредит подається у вигляді заявки онлайн на сайті банку чи у відділенні. До заяви слід додати скан-копії документів, що підтверджують особу (паспорт, ІПН) та платоспроможність (довідка про доходи з місця роботи).

Кредит готівкою видається на таких умовах:

  1. Сума позики — від 30 тис. до 250 тис. грн.
  2. Термін кредитування — від 12 місяців до 5 років.
  3. Банківська комісія — 5% від суми позики.
  4. Процентна ставка за користування коштами — 56% річних на загальних умовах та 40% для обґрунтованого цільового призначення.
Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Заявки розглядаються протягом 1–2 робочих днів з моменту реєстрації заяви клієнта. За допомогою інтерактивного калькулятора на сторінці послуги можна розрахувати орієнтовний місячний платіж відповідно до запланованої суми кредиту. Сплачувати регулярні платежі за кеш кредитом можна безготівково з картки та через банківський застосунок, або у касах відділень.




Термінова готівка від Ощадбанку — зручний і безпечний спосіб налагодження власної фінансової рівноваги у найважливіші моменти.