Чим тактичні штани відрізняються від будь-яких інших штанів?

12

Зовсім недавно здавалося, що тактичні штани підходять лише для військових. Проте досить швидко моду на них перейняли рибалки, мисливці, туристи. Чому так вийшло? І чим саме тактичні штани кардинально відрізняються від повсякденних звичних виробів?

І сучасний спосіб життя, і навіть мода диктують нам тренд на комфорт. Проте одна справа – досягати його в повсякденному житті, і зовсім інша – відчувати впевненість у своєму одязі в екстремальних умовах. Саме тому для військовослужбовців, а також поціновувачів активного відпочинку справжньою знахідкою стають тактичні штани. Вони не тільки зручні, а й кардинально відрізняються від будь-яких інших моделей одягу. Чим саме?

Трішки історії

Тактичні штани розроблено як зносостійке та зручне екіпірування для військовослужбовців. Будь-які звичайні брюки не витримали б тих навантажень, з якими легко справляються тактичні моделі. Тут і активний рух, і механічні пошкодження, і перепади температур та рівня вологості. Завдяки своїй універсальності тактичні штани швидко заслужили популярність не тільки серед військових, а й у альпіністів, спортсменів, мандрівників, рибалок і мисливців.

Якщо пару десятків років тому пошиттям тактичного одягу займались окремі бренди, відомі на весь світ своєю співпрацею з армією, то сьогодні виробників набагато більше. І вітчизняний виробник «Моментум» – серед найкращих в Україні. Він не тільки має дозвіл на пошиття тактичного одягу, а й відшиває його за інноваційними лекалами і з поєднанням найбільш надійних матеріалів та фурнітури.

Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Переваги крою тактичних штанів

Від звичайних виробів тактичні штани відрізняються продуманим кроєм, важливим для військовослужбовців, адже за обмежений час треба зручно розмістити найважливіші предмети під рукою і відчувати впевненість у будь-якій ситуації. Саме тому в тактичних штанах:

  •         є багато кишень із заклепками, липучками чи блискавками для надійного зберігання важливих корисних речей;
  •         тканина високої міцності;
  •         специфічний крій для зручного вдягання та носіння;
  •         подвійні та потрійні вставки тканини в місцях найбільшого тертя;
  •         використовуються матеріали, що пройшли чисельні перевірки на міцність та експлуатацію у складних умовах, а також на багато циклів прання;
  •         посилені шви;
  •         широкі зручні шліци на поясі;
  •         резинки та липучки для регулювання ширини виробу на кінцях холош і на поясі.
Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Різниця під час покупки

В інтернет-магазині «Моментум» ви зможете купити тактичні штани від одного з найкращих вітчизняних виробників тактичного одягу. А отже, будете впевнені в надійності виробу та відповідності заявленим характеристикам штанів. Ми відшиваємо і реалізуємо одяг, створений за інноваційними лекалами, які точно відповідають розмірній сітці, тож купівля онлайн стане для вас простим завданням. А за появи будь-яких запитань ви завжди можете поставити їх на консультації перед покупкою.




Варто зазначити, що цей процес також значно відрізняється від звичного шопінгу: тут важлива кожна деталь. А отже, обирайте лише перевірені тактичні моделі штанів і найнадійніший військторг «Моментум».

Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба