Трикотажні плаття — фасони

12

Відтоді як жіночність і зручність увійшли у моду, трикотажні сукні з неї не виходять. Якийсь час щодо них була пересторога, ніби вони візуально повнять, але швидко стало зрозуміло, що — светрові плаття це топчик.

З кожним новим сезоном дизайнери намагаються щось видозмінювати у цих сукенках, бо попит лишається високим, а задовольнити його лише класикою уже не виходить. І цей — не став винятком. Отож, пропонуємо вам підбірку найактуальніших моделей від стилістів Issaplus.

Моделі платтів із трикотажу

Стиль суконь залежить від щільності та складу тканини. Шиються вони

з твіду, вовни, ангори, кашеміру, з суміші натуральних та синтетичних матеріалів, виключно з синтетики. Але бажано, щоб у складі був хоч якийсь відсоток натуральності — так плаття з трикотажної тканини матимуть кращий вигляд і носитимуться довше.

Сучасні трикотажні плаття. Фасони:

Вільного крою

Вже ніби класика, бо гарно сідають на будь-яку фігуру. Традиційна довжина за коліно. Але можуть бути й довше. До речі, якщо вас цікавить, які довгі плаття підходять повним жінкам — це вони і є.

З вирізами

Вдалий хід, щоб підсилити жіночність. Високий виріз на одну ногу, в зоні декольте, на спині чи по боках — локація може бути будь-яка, яку оберете.

У светровому стилі

Це значить із вирізом і коміром, можуть доповнюватися блискавкою. Дещо нагадують подовжені толстовки.

З оголеними плечима

It`sexy time. Хто б міг подумати, що моделі сукні з трикотажу можуть бути такими спокусливими. А он воно як. У такій й на побачення можна гайнути та на свято якесь.

А-крою

Ці фасони трикотажних суконь заслуговують особливої уваги. В них нотки елегантності поєднуються з легким кокетством, при цьому ніхто не запідозрить вас у несерйозності.  А якщо зробити спідницю більш пишною, вони легко складуть конкуренцію попередньому варіанту.

На одне плече

Важко назвати повсякденним рішенням, але ж наш гардероб складається не тільки з них, чи не так? Той випадок, коли ви одягаєте те, у чому вас би хотіли бачити інші. Тож, насолоджуйтесь.

Яскраві

Це звісно не фасони теплих суконь, але моделі суконь із кольорового трикотажу ми виділили в окрему категорію, оскільки 99% відсотків придбаних суконь приходяться на чорні та бежеві. А колір нині саме входить у моду, тож додайте трохи фарб у зручність.

З чим носити трикотажне плаття?

У зручного одягу є один недолік — його легко непомітно можна, так би мовити, “одомашнити”. Не в гарному сенсі слова. Щоб цього не сталося, слід вдало підбирати елементи луку.




З чим носити тепле широке плаття: з масивними черевиками, челсі, високими чоботами, кросівками, кедами.

Жакет, сорочка, косуха, дублянка, пальто додадуть належного стилю.

А аксесуари — ремінці, шарфи, капелюхи, сумки, берети — допоможуть поставити фінальний акцент.

Ці сукні — як костюми жіночі зі спідницею — найбільше пасують тоді, коли класно їх обіграєш.