Тури до Закарпаття: чудовий вибір для зимової відпустки

11

Закарпаття – подорож у зимову казку

Отже, чудові ялинові ліси, верхівками, що йдуть у висоту, круті схили і можливість випробувати на себе всілякі зимові атракціони. Закарпаття це найпривабливіший і найдивовижніший куточок України. Замовити тур можна, перейшовши за посиланням https://atlanttour.com.ua/ru/turyzkhmelnytskoho/. Там же можна ознайомитися з усіма особливостями майбутньої подорожі.

Туристів чекає зустріч із такими природними красами як:

  • водоспади Кам’янка та Шипіт
  • безмежні долини, схили та пагорби
  • Яскраві села і міста.

Атмосфера у подорож спокійна та умиротворена, незважаючи на місцями екстремальне катання на сноуборді, лижах та квадрациклах. Із Закарпаття можна швидко приїхати до Львова та потрапити під чарівність старовинних будівель, чарівної атмосфери міст і приголомшливої кухні.




Кухня в регіоні, до речі, одна з найяскравіших, найсмачніших і самобутніх. Сири, молочні продукти, овочі, м’ясо та кондитерські твори не залишать байдужим жодного мандрівника.

Як вибрати та замовити тур?

Вирішивши змінити картинку на зимові канікули, зверніться до асортименту сайту туристичної агенції «Атлант Тур» у Ковелі. На вибір представлені тури різного напряму та тривалості. Можна зустріти новий рік в автентичній обстановці поблизу природної краси. А можна вирушити в розслаблюючу подорож, що включає відвідування термальних джерел, купання в чані, лазні та інші радощі закарпатської долини. Для кожного наповнення вказані актуальні ціни та час у дорозі.

Родзинкою такої подорожі може стати політ на повітряній кулі. В оточенні красивої природи ця подія залишиться з вами на все життя. Під час польоту проводитиметься фотозйомка.

Ще одна особливість даного регіону – особливий трав’яний чай. Унікальні за складом збори допомагають впоратися з простудними захворюваннями, серцево-судинними захворюваннями та хворобами нирок.

У таку подорож можна отруїтися як на самоті, вирішивши знайти шлях до гармонії та внутрішнього спокою, так у компанії друзів, рідних та коханих.