Онлайн позики на картку – особливості, переваги

14

Гроші можуть знадобитися будь-якої миті, а попросити в борг у рідних та близьких не завжди є можливість. У цьому випадку на допомогу можуть прийти гроші в кредит онлайн, коли гроші приходять відразу на картку, банківський рахунок або електронний гаманець.

Особливості оформлення онлайн кредитів

Основні особливості оформлення кредиту через інтернет:

• Швидкість оформлення заявки. Заповнити заявку на отримання позики можна, не відвідуючи офіс компанії. Достатньо лише зайти на сайт та внести дані або зв’язатися з консультантом.

• Мінімальна кількість документів. Для отримання онлайн кредиту потрібний мінімальний пакет документів. Найчастіше не потрібно навіть довідка про щомісячні доходи. Зазвичай, потрібні тільки дані паспорта та ІПН, в окремих випадках СНІЛЗ.

Останні новини:  Флебологія в Києві: професіоналізм і інновації в AXEL Clinic

• Швидкість розгляду. Заявку отримання кредиту розглядають у середньому 15-20мин. Після цього кошти надходять на картку.

• Не потрібні поручителі та застава. Сума онлайн кредиту невелика (не більше 50 тис грн). Це дозволить швидко вирішити фінансові проблеми, але при цьому не зануритися в борги на довгий час, за умови, що позичальник має стабільний щомісячний дохід.




Переваги

Безумовно, основна перевага онлайн позик на карту – це швидкість оформлення та отримання. Але варто відзначити й інші переваги отримання кредиту через інтернет:

Останні новини:  CBD продукція: Як вибрати та де купити CBD?

• Кредитна історія. При отриманні кредиту банки (мікрокредитні підприємства) рідко розглядають кредитну історію. Але отримання кредиту та його своєчасна виплата дозволяють покращити КІ позичальника. Це дозволить отримати більшу суму у банку, де хороша КІ важлива.

• Пролонгація. Підприємства, що видають онлайн позики на маленькі суми, досить лояльні. Кредити видаються не лише швидко, але й під невеликий відсоток із можливістю продовження терміну виплати або зменшення щомісячних виплат.

Останні новини:  Конструктори Doka - електронні STEM набори для дітей

• Безвідсоткові кредити. На тлі високої конкуренції багато компаній пропонують безвідсоткові кредити. Найчастіше, такі умови надають при першій онлайн позиці.

• Онлайн позики можна отримати в будь-який час, а переведення на картку надходити практично миттєво незалежно від часу доби та дня тижня.

• Підійде картка будь-якого банку, що стосується Visa або MasterCard. Заповнити необхідні папери можна на сайті компанії, для цього підійде навіть смартфон. Такі послуги надають мікрокредитні (мікрофінансові) компанії, але не банки.

При виборі такої компанії зверніть увагу на легальність, репутацію та час існування організації.