Мій досвід участі в ВМА та відгук про Біт Трейд (bit.trade)

6

Мої вітання, читачі такого роду контенту! Всі ми отримуємо розуміння, як працює та чи інша річ, після певного відрізка часу. А справжнє розуміння приходить, коли реально розумієш, що знайшов місце, де примножаться в рази твої гроші, гарантовано!

Перша версія сервісу ВМА запустилась 10.10.2020 року (наразі працює 4 версій сервісу: ВМА 1.0, ВМА 2.0, ВМА 3.0, ВМА 4.0). Дещо я зрозумів у роботі цього сервісу, та очікую певну дохідність. Даним враженням результатами, та досвідом роботи, хочу поділитись з вами в даній статті.

Сервіс BMA — це унікальний продукт сайту Bit Trade, який приносить дохід від 40% за декілька тижнів, до 400% та вище за рік або півтора (залежності скільки циклів роботи встигне зробити ваш капітал в сервісі, та при якому курсі фіксуватимете капітал обмінюючи Bitbon на $). Про мій досвід у користуванні сайтом Bit.Trade, та цікаві деталі в роботі з ним, я поділився в даній ?статті. Прикладом для наочного результату слугуватиме перша версія сервісу BMA 1.0, оскільки це версія, яка працює найдовше.
В ?попередній статті я розповідав про те, як працює сервіс BMA і його роботу розглядали на прикладі версії BMA 4.0. Метод і принцип роботи версії ВМА 4.0, не відрізняється від версії BMA 1.0, тому ?ознайомлюйтесь, а я побіг писати далі.

Останні новини:  Конструктори Doka - електронні STEM набори для дітей

Чесно кажучи, не мав розуміння, під час запуску сервісу, що це супер дохідний інструмент. Тому не зайшов навіть в перший день роботи сервісу BMA 1.0, а через 48 днів?‍♂️, та ще й проінвестував 40$?‍♂️. В чому річ, пізніше зрозумієте?.

  • 28.11.2020, проінвестовано в сервіс BMA 1.0 суму 40$.За користування сервісом була знята комісія в розмірі 0.40$.

    Сервісом було зареєстровано контракти BMA на суму 39.64$.

    Алгоритм сервісу, в момент реєстрації, конвертує капітал в доларах на Bitbon (сервіс викупає Bitbon на відведену суму в стакані сайту Bit.Trade, та контракти реєструє які виражені в Bitbon).

    Програма періодичності щодо моєї суми інвестиції в дану версію сервісу, дозволила створити 10 контрактів які відкривались з періодичністю раз в 3 дні (у вище вказаному слайді не всі контракти відкриваються згідно з програмою періодичності відкриття контрактів, оскільки були акційні дні, під час яких можна було реєструвати контракти й відкривати частину їх з меншою періодичністю відкриття).

  • При проходженні контракту від 0% до 100%. Контракт закривається і подвоєна сума вкладу повертається на контрактний рахунок, що з відніманням суми взноса, дорівнюватиме 140%, тобто чистий дохід 40%.

Я дозволив собі підрахувати на перед результати, які я очікую від роботи капіталу в даному сервісі, оскільки компанія «Bit Trade Markets Limited» гарантує дохідність в користуванні продукту «Bit Trade Mining Accelerator — версія 1.0″(згідно з пунктом 2.6, Правил користування сервісом BMA 1.0, та Договором оферти Сервісу BMA 1.0).
Отже:




Проінвестувавши суму 40$, сервіс купив Bitbon по середній ціні 8.1$ за 1 Bitbon.

4.9Bitbon*140%= 6.86Bitbon 6.86Bitbon*18.69=128.21$ (ціна 1Bitbon= 18.69$, на сайті Bit.Trade, на 03.01.2022 року.)
128.21$*100%/40$=320%
Тепер ви розумієте потенціал сервісів BMA. В подальших версіях сервісів я інвестував набагато більші суми, що радує мене! Так, ви можете сказати, що курс Bitbon може коливатись, як і дохідність в сервісі. Проте не забувайте, що я зайшов в даний сервіс через 48 днів, з моменту його роботи, проте були б це перші дні, або години запуску сервісу, мій капітал встиг би не один цикл роботи в сервісі пройти. А як вибрати найслушніший час, для того, щоб обміняти Bitbon на $, ви зможете відповісти на це запитання ознайомившись з Дорожньою картою Системи Bitbon, та Дорожньою картою лістинга Bitbon.

Моє нерозуміння, коштувало мені потенційно більшого доходу, візьміть мій досвід і не наступайте на граблі двічі.

Всім використання своїх можливостей! Бувайте!

Останні новини:  Центрі сучасної офтальмології: комплексна діагностика та лікування захворювань очей