Що потрібно знати перед тим як планувати покрівлю даху?

13

Що таке покрівельні матеріали? До таких відносять ті, які використовуються для покриття дахів. Загалом, вони поділяються на дві виликі групи: гнучкі і жорсткі. До першої належать: руберойд, гумобітум, пергамін та ін. Група жорстких матеріалів представлена такими: металевими, камяними, деревяними, дранкою та ін.

  • Які матеріали потріні для даху, та як їх правильно підібрати?

Для даху звичайно необхідно обирати легкі, естетичні, та в одночас міцні матеріали, для того, щоб уникнути дірок і протікань, мати дуже високу корозостійкість, та стійкість до впливу факторів зовнішнього середовища. Окрім того необхідно, щоб вони забезпечували правельний процес теплоізоляції. Кожен із багатьох видів, існуючих покрівельних матеріалів, виконує свою важливу функіональну особливість, та обирається в залежності від складності поставленого дизайнерського та практичного завдання. До того ж, існує багато виробників, які дійно реалізують якісну продукцію, але всеж, необхідно звертати увагу на технологічні, фізічні, та хімічні її властивості, в залежноcті від необхідності підібрати правельну кольорову гамму. На сьогодні найбільш популярними є: металочерепиця, фальцева покрівля та профнастил.

Останні новини:  Флебологія в Києві: професіоналізм і інновації в AXEL Clinic

  • Які існують матеріали для покриття дахів?

До металевих матеріалів даного призначення належить:

  1. метолочерепиця;
  2. профнастил;
  3. покрівельні листи.

Крім них в будівництві використовують камяні плити, плити зі штучних матеріалів, з яких виготовляють шифер та черепицю. До дерев҆яних виробів для покрівель використовують: дранку, тес, з яких виробляють балки, та перекриття. Останні потребують правельної обробки, для того, щоб шашель, та різні види шкідників, не завдавали в подальшому руйнування кровлі.

  • Термін служби металочерепиці

Це полімерний, профільної форми виріб з металу у формі у формі черепиці. Її термін експлуатації становить від 10 років, в залежності від товщини сталі, зякої вона виготовлена. Потрібно розуміти, що чим більш гнучкою є металочерепиця, тим відповідно меншим буде строк її експлуатації. Якщо товщина сталі металочерепиці становитиме від 0,5 мм., то вона може прослужити більше 25 років, інколи навіть до 70 років, в залежності від якості обраного матеріалу. Обираючи покриття для даху найкраще радитися зі спеціалістами які зможуть вам порадити найоптимальніше для вашої будівлі покриття та підібрати цікаву ціну.

Останні новини:  CBD продукція: Як вибрати та де купити CBD?