Lancia випустить новий розкішний автомобіль Gamma

Сьогодні,   18:00    359


Lancia випустить новий розкішний автомобіль Gamma (ФОТО)Lancia випустить новий розкішний автомобіль Gamma (ФОТО)

Легендарний італійський автовиробник Lancia, готується до повернення з майбутньою моделлю Gamma. Ця новинка, запуск якої заплановано на 2025 рік, стане флагманом відродженого бренду.

Що ще відомо про новинку

На першому тизерному зображенні показана задня частина нового автомобіля з дизайном, що демонструє характерний світловий підпис, натхненний концепцією Pu+Ra HPE та новим Ypsilon. А помітний логотип у вигляді літери «А» та горизонтальна світлодіодна смуга в екстер’єрі машини покликані натякати на елегантну та сучасну естетику.

Очікується, що Gamma буде типом фастбека, аналогічним за розміром Audi A5, BMW 3 серії та Mercedes-Benz C-Klasse. Він буде побудований на платформі Stellantis STLA Medium, яка досить гнучка, щоб вмістити різні варіанти силових агрегатів, включаючи повністю електричні, гібридні та гібридні конфігурації, що підключаються.

Останні новини:  Експерти СТО пояснили, як зберігати літню резину для максимальної довговічності

Хоча точні характеристики силового агрегату Gamma ще не розкрито, цілком імовірно, що компанія запропонує низку електрифікованих варіантів задоволення потреб кардинально різних аудиторій.

З випуском Gamma компанія Lancia планує повернути свою колишню славу, а також покупців, якими вже здавалося вмираючого автовиробника тепер обіцяє забезпечити головний концерн Stellantis.





uamotors.com.ua

Останні новини:  Повідомили, скільки грошей українці витратили на нові автомобілі