Scout Motors відродився через десятиліття: представлені нові позашляховик та пікап

Вчора,   23:00    297

 

Після 44-річної перерви бренд демонструє два нові концепти, які надійдуть у виробництво. Позашляховик Traveler і вантажівка Terra, обидва черпають натхнення з оригінальних автомобілів Scout, випущених International Harvester у період з 1961 по 1980 рік. Але у бренду буде не тільки два суто електричні автомобілі. Буде доступна опціональна система Harvester – бензиновий генератор, що збільшує запас ходу до 800 км. Без генератора електромобілі Scout можуть проїхати до 560 км.

Останні новини:  Jeep випустив новий бюджетний кросовер Meridian

Нові автомобілі побудовані на рамній платформі, підтримують встановлення шин діаметром до 35 дюймів і мають дорожній просвіт більше ніж фут і здатність перетинати водні перешкоди до трьох футів. Для позашляхових умов доступні передній стабілізатор, що відключається, механічні блокування диференціалів і жорсткий задній міст.

Останні новини:  Водіям вказали на кнопку в авто, яка допомагає уникнути популярного штрафу поліції

Початкова ціна моделі Traveler складе близько 50 000 доларів, а Terra коштуватиме від 51 500 доларів. Виробництво автомобілів розпочнеться у 2027 році.

Відомо, що позашляховик та пікап будуть побудовані на унікальній рамі з несучою конструкцією, спеціально розробленою для Scout. Генеральний директор компанії Скотт Кіох наголосив, що автомобілі отримають блокування диференціалів, ключову особливість для позашляховиків.

Останні новини:  Названо топ-10 кращих недорогих електрокарів

На церемонії закладення заводу у Південній Кароліні 15 лютого було представлено фото останнього випущеного International Harvester Scout II. Відродження марки було анонсоване у травні 2022 року, і з того часу компанія залучила Кріса Бенджаміна зі Stellantis для керівництва дизайном нових моделей.


ampercar.com