Subaru BRZ представили на офіційних фото в новому ексклюзивному кольорі

Сьогодні,   21:00    308
Subaru BRZ представили на офіційних фото в новому ексклюзивному кольорі

Декілька днів тому компанія Subaru анонсувала на офіційному тизері модель BRZ в ексклюзивному фіолетовому кольорі. Тоді можна було розглянути автомобіль лише спереду, але зараз з’явилися більш інформативні зображення. Subaru BRZ 2025 у виконанні Purple буде випущений обмеженим тиражем 500 одиниць. За якою ціною він надійде у продаж, поки що невідомо.

Останні новини:  Volkswagen відродив знамениту марку Scout: презентовано дві новинки

Що ще відомо про Subaru BRZ

Subaru BRZ вражає своїм зовнішнім виглядом. Автомобіль пофарбовано в елегантний колір Galaxy Purple Pearl, а під капотом розташована підсилена опорна штанга від фахівців STI. Інші елементи екстер’єру відповідають стандартній комплектації, серед яких світлодіодні фари, затемнені повітрозабірники та стильні канавки для відведення води з боків у формі крапель. На автомобілі встановлені 18-дюймові колеса.

Останні новини:  ЛАЗ врятовано: український автозавод відновить роботу

Інтер’єр також має низку особливостей. Спортивний важіль перемикання передач із логотипом STI додає автомобілю унікальності, а зручні сидіння з сірим і чорним простроченням виконані в двокольоровій гамі. У комплектацію входить зовнішнє дзеркало з підігрівом, вдосконалена аудіосистема, датчики для контролю сліпих зон і система допомоги в утриманні смуги руху.

Останні новини:  Мобілізація авто: хто в Україні залишиться без коліс восени
Subaru BRZ представили на офіційних фото в новому ексклюзивному кольорі

Під капотом встановлений потужний 2,4-літровий атмосферний 4-циліндровий двигун із горизонтальним розташуванням, що видає до 231 кінської сили потужності. Що стосується трансмісії, то новий автомобіль оснащується лише 6-ступінчастою механічною коробкою передач, що робить його динамічнішим.


nnews.com.ua