Маша Єфросиніна зізналася, чи колола собі Оземпік, аби схуднути

Вчора,   22:30    330

Ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла, як дозволяла собі порушувати режим харчування на відпочинку в Італії та чи користувалася колись препаратом «Оземпік», аби схуднути.

Маша Єфросиніна позує для фото

За словами Маші, вона давно не їсть м’яса, однак в Італії наїдалася ковбасою салямі, бо дуже її хотіла.

«Я пила вино червоне, воно там заходило, як в суху землю, і їла салямі. Я взагалі-то не їм м’ясо дуже багато років, але мені так там хотілося цієї ковбаси, що я наїдалася і не шкодую. Я от в таких Італіях, або іноді в Києві, коли стрес, я беру і забуваю про той режим і їм все, що хочу. З собою я вже давно домовилася, що я їм, п’ю, які добавки приймаю, скільки займаюся спортом», — зізналася Єфросиніна у коментарі «Неймовірній правді про зірок».

Останні новини:  Cardi B скасувала концерт через екстренну госпіталізацію

Багато підписників закидають Маші те, що вона змогла схуднути тільки за допомогою препарату «Оземпік», втім такі звинувачення зірка відкидає.

«Я не робила, бо я сцикло. По-друге, я точно знаю, повернемося до моїх «скитань» по дієтах, все що робиться штучно, все що робиться з сильними обмеженнями для організму, все, мені особливо, всі ці дієти, бо тоді ніхто ще не знав цих «Оземпіків», тоді все це, навіть голодування, клізми, які я робила, призвели до дуже серйозних хвороб, які даються взнаки і сьогодні», — додала вона.

Маша Єфросиніна розповіла про Оземпік
Останні новини:  19-річна донька Олі Полякової розсекретила, ким працює її новий бойфренд

Маша зізнається, що мала багато проблем через нездорові методи схуднення

Ведуча каже, що не вірить в те, що такий спосіб схуднення може пройти без шкоди для здоров’я.

«Я знаю про існування цього препарату, я знаю людей, яким він допомагає, але я не вірю в те, що все, що робиться дуже стресово для організму, потім не наздожене», — зазначила Єфросиніна.





pravda.com.ua

Останні новини:  Klavdia Petrivna вдарили прямо під час її концерту