Адріана Ліма показала розкішну фігуру в спідній білизні після трьох пологів (фото)

Вчора,   21:40    333

Супермодель не приховувала, наскільки щаслива знову приміряти крила. Вона посилала публіці посмішки та поцілунки.

Бразильська супермодель Адріана Ліма вийшла на подіум на показі Victoria’s Secret 2024 і вразила публіку своєю фігурою. Знаменитість, яка позаторік народила третю дитину, у свої 43 роки має неймовірний вигляд, пише Cosmopolitan.

Красуня продемонструвала одразу два комплекти. Перший раз вона вийшла в блискучому чорному бікіні, доповненому прозорим картатим укороченим топом і відповідними легінсами в рожево-чорну клітинку. Образ завершували чорні хутряні босоніжки і пара ангельських крил.

Останні новини:  Ксенія Мішина здивувала фотосесією в метро: стильний образ та прихована суперсила (фото)

Її волосся було зібране у високий хвіст. Адріана буквально сяяла, посилаючи публіці посмішки і повітряні поцілунки.

Пізніше вона повернулася на подіум у сліпучо-червоній мереживній мінісукні та відповідних червоних крилах. Ансамбль був доповнений парою кокетливих червоних босоніжок на підборах.

«Я так рада повернутися в Нью-Йорк на показі Victoria’s Secret Fashion Show. Це так захопливо, тому що саме тут все почалося для мене в 1999 році. Я не знаю. Це божевілля, це божевілля», — захоплено сказала модель під час бесіди з E! News.

Востаннє на шоу Ліма, яка була «ангелом» бренду з 1999 року, виходила 2018-го. Тепер вона повернулася, щоб довести, що вона все ще у формі та надіслати повідомлення хейтерам після того, як минулого року вона стала жертвою жорстоких тролів.




Інсайдери стверджують, що вона була змушена повернутися на перше шоу бренду з 2019 року після того, як її звинуватили в тому, що вона підправила своє обличчя і стала виглядати «невпізнанною» на прем’єрі «Голодних ігор» минулого року.

Останні новини:  Каменських у купальнику та парео засвітила апетитні стегна (фото)

Пластичні хірурги навіть припустили, які процедури могла перенести супермодель. Після онлайн-обговорень Ліма завдала удару у відповідь, саркастично подякувавши критикам за їхню «стурбованість».

«Це обличчя втомленої мами дівчинки-підлітка, двох дітей передпідліткового віку, одного активного хлопчика, однорічної дитини, яка вчиться ходити, і трьох собак… спасибі за вашу турботу», — підписала вона селфі без макіяжу, опубліковане в Instagram.

Останні новини:  Шона Пенна помітили з новою подругою на прогулянці в Парижі (фото)

У Адріани є дочки Валентина (14 років) і Сієнна (12 років) від її колишнього партнера Марко Ярича, а також син Ціан (2 роки) від бойфренда Андре Леммерса.

Ліма вперше підписала контракт з брендом VS 1999 року і органічно вписалася в ряди «ангелів».