Компанія Opel представила кросовер Mokka 2025

Сьогодні,   19:31    289

 

Opel представив оновлений кросовер Mokka 2025 модельного року, який отримав оновлений вигляд, покращення в салоні, включаючи нову інформаційно-розважальну систему. Автомобіль доступний з ДВЗ, гібридною та електричною установками.

Перероблений передній бампер, як стверджує виробник, покращує аеродинаміку, при цьому машина не має протитуманних фар. Дизайнери Opel оновили світлодіодну графіку на фарах та задніх ліхтарях, із трьома вертикально розташованими блоками, схожими на Frontera та Grandland. Закриті грати, відомі як Opel Vizor, отримали оновлений логотип. Крім того, усі хромовані вставки зникли.

Останні новини:  У Києві показали новітні автомобілі для енергетиків: чим вони допоможуть Україні

На панелі в салоні розташовані два 10-дюймові дисплеї, які тепер стали стандартним обладнанням, що працює на новій інформаційно-розважальній системі. Остання включає віджети, як на смартфонах, покращене розпізнавання голосу, інтеграцію ChatGPT у доступну навігацію та додаткову камеру заднього виду на 180 градусів. Рульове колесо було перероблено, як і матово-срібляста центральна консоль із роз’ємом USB-C, меншою кількістю кнопок.

Лінійка двигунів починається з турбованого 1,2-літрового трициліндрового двигуна потужністю 134 к.с., який передає потужність на передні колеса через шестиступеневу механічну коробку передач. М’якогібридна версія поєднує той же двигун з електродвигуном потужністю 28 к.с., розміщеним у шестиступеневій автоматичній коробці передач з подвійним зчепленням. Найпотужнішим із цієї групи є електромобіль з електродвигуном потужністю 154 к.с., що отримує енергію від акумуляторної батареї ємністю 54 кВт·год.

Останні новини:  З ліжком у салоні та незвичним кермом: у Китаї показали електромобіль-трансформер

Ціни стартують від 26740 євро і досягають 36740 євро.


ampercar.com