Колишній чоловік Дженніфер Лопес звинуватив P. Diddy у їхньому розлученні

Сьогодні,   14:30    199

Колишній чоловік співачки, Оджані Ноа, звинуватив репера P. Diddy (справжнє ім’я Шон Комбс) у їхньому розлученні. Про це він заявив під час виступу у програмі Despierta America.

Ноа, який був одружений з Лопес з 1997 по 1998 рік, признався, що Комбс частково приклав руку до того, що їхній шлюб розпався. Оджані уточнив, що розрив був потрібний для гарного кар’єрного зльоту співачки. Вона отримала величезні гроші від музичного лейблу, одним із керівників якого виступав Комбс, і за його рекомендацією розлучилася з чоловіком — нібито для просування альбому.

Останні новини:  Денис Повалій невдоволений рішенням суду щодо матері Таїісії

При цьому, розставання з Лопес негативно позначилося на бізнесі Оджані: він зіткнувся з чорною смугою в кар’єрі після того, як його ім’я перестало бути пов’язане із зіркою. На даний момент Ноа публічно звернувся до колишньої дружини з проханням пояснити, навіщо вона зруйнувала його життя.

Останні новини:  49-річна акторка, яку підозрюють у романі з Х'ю Джекманом, подала на розлучення зі своїм чоловіком

«Що я тобі зробив, що ти подала на мене до суду, звинуватила мене, брехала, створювала про мене неправдиві чутки і дзвонила кільком компаніям, щоб вони мене вигнали, а різним телеканалам, щоб вони не давали мені роботу? Навіщо, якщо я нічого не зробив?», — запитує він у Джей Ло.