Михайло Ясинський розповів за який гонорар виступала Світлана Лобода

Сьогодні,   17:30    156

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Відомий український продюсер Михайло Ясинський — це людина, яка за свою кар’єру працювала з багатьма популярними артистами, такими як Оля Полякова, Макс Барських, Алан Бадоєв і Tayanna. І окрім професійного досвіду він має в кармані цікаві історії. Одна з таких історій у його кар’єрі пов’язана з найбільш відомою співачкою Світланою Лободою.

Останні новини:  Доньки Камалії повернулися в Україну після трьох років життя у Лондоні

Михайло Ясинський розповів за який гонорар виступала Світлана Лобода

У своїй розповіді в ефірі телеканалу ДІМ Михайло пригадує, як познайомився зі Світланою на початку 2000-х років. Тоді він працював арт-директором нічного клубу Zair, розташованого в невеликому містечку Ірпені, поблизу Києва. У клубу не було великого бюджету, а Михайло шукав співачку для виступів, проте був один момент – клуб був готовий платити не більше 30 доларів гонорару за виступ.

Михайло Ясинський пригадує, як колись, працюючи арт-директором нічного клубу, він звернувся до своєї знайомої, яка викладала вокал. Він запитав, чи є у неї студенти, які могли б виступати в клубі і вона розповіла про одну дівчину, яка її вразила. Це тоді була Світлана Лобода. Вони швидко познайомилися і між ними зав’язалася дружба.

Останні новини:  Альбіна Джанабаєва розіграла Валерія Меладзе – одягнула на обличчя його маску
Михайло Ясинський розповів за який гонорар виступала Світлана Лобода

Ця зустріч стала початком кар’єри Світлани. Спочатку вона приєдналася до колективу “Капучіно”, а після виходу з нього виступала під псевдонімом Алісія Горн. Проте в 2004 році вона приєдналася до популярного гурту “ВІА Гра”, що дало їй змогу здобути широку популярність.




Світлана не зупинилася на досягнутому і побудувала успішну сольну кар’єру. Нещодавно вона стала першою співачкою зі Східної Європи, яку запросили виступити на музичній премії GRAMMY. Цей проект має на меті відкрити світу нових артистів з унікальним талантом.

Останні новини:  На тлі чуток про одруження Melovin чесно розповів про свою закоханість


odnaminyta.com