Дженніфер Еністон запідозрили у романі з пластичним хірургом

Сьогодні,   16:00    125

У голлівудської акторки та продюсерки Дженніфер Еністон з’явився новий коханий і він не зі сфери шоубізнесу. RadarOnline з посиланням на інсайдерів заявляє, що 55-річна виконавиця ролі Рейчел Грін у серіалі «Друзі» зустрічається із пластичним хірургом, який робить їй підтяжки та уколи краси.

Дженніфер Еністон запідозрили у романі з пластичним хірургом

«Кажуть, що в кабінеті одного з її лікарів є хлопець, який дуже збуджує Джен. Це одна з головних причин, через яку вона з ентузіазмом йде на лікування, тому що у неї з’являється можливість побачити його!», — поділилося джерело видання.

Останні новини:  Михайло Ясинський розповів за який гонорар виступала Світлана Лобода

Журналістам не вдалося з’ясувати, хто саме підкорив серце кінозірки, оскільки на процедури вона їздить до кількох клінік на різних узбережжях.

«Вона їздить у кілька різних місць на Східному та Західному узбережжі, тож трохи складно визначити, хто саме цей хлопець. Вона ясно дала зрозуміти, що хотіла б познайомитися з чоловіком за межами Голлівуду, з кимось, хто має щось своє!», — додав інсайдер.

Останні новини:  Альбіна Джанабаєва розіграла Валерія Меладзе – одягнула на обличчя його маску

Нагадаємо, що Еністон у 2000-2006 роках була одружена з Бредом Піттом, а в 2015-2018 роках її чоловіком був Джастін Теру.


lady.kyiv.ua